Kategoriat
Kotimaa Politiikka Urheilu

Täysraitis Suomen kansa moittii Arhinmäen alkoholinkäyttöä

opticians #1 slimmer_jimmer
(TILASTOKESKUS) Ministeri Paavo Arhinmäki paljastui häkellyttävällä tavalla Suomen ainoaksi alkoholia juovaksi ihmiseksi viikonloppuna Sotshin olympialaisissa. Tapaus on herättänyt suurta huomiota sosiaalisessa mediassa, eli toimittajien twitter-tileillä, koska oikean uutiskärjen puuttuessa voidaan aina korvata se sanomalla sosiaalinen media.
Suomalaiset ovat häkeltyneitä Arhinmäen käyttäytymisestä, koska maassamme alkoholin käyttö lopetettiin kokonaan jo vuosia sitten, eikä kenellekään olisi voinut tulla mieleenkään, että juuri jääkiekon seuraamiseen voisi liittyä alkoholin juomista.
”Mitä vittua sä siinä tölläät, haluukko turpaan homo” kommentoi paikallinen mies Jouko Perse-Känni, kun menimme tönimään häntä grillijonossa.
Lehden saamien epävirallisten kännijuorujen mukaan uudeksi kulttuuriministeriksi olisi vahvasti ehdolla Ahti Karjalainen.

14 vastausta aiheeseen “Täysraitis Suomen kansa moittii Arhinmäen alkoholinkäyttöä”

Ministerille sopivaan käytökseen kuuluu normaalia rankempi ördäily, kamoon, vetäähän kiekkoilijatkin perseet, kuka nyt haluis olla porukan petturi? Ihan sama, mitä musta ajatellaan, enhän mä edusta täällä muita kun itteäni. Ördäilyllä voin välttää myös kaikkien noubadien tapaamisen, niin ku sen Venäjän urheiluministerin, sitä paitsi mitä mä teen täällä? Oonko mä virkatehtävissä? Neuvostoliitossa? Brezhnevin luona? Onko kommunismi nyt saavutettu? Miks mun sateenkaarikaulaliina on yrjössä? Sanoinko jo, että Cheekki on syvältä? Syökää enemmän lääkkeitä norjalaiset!

Eläköön Forssan julistus ja työväen raittiusliike.

Paavon tämänpäiväisistä lausunnoista voi päätellä hänen juhlineen niin ankarasti, että järjen valo syttyy hänen päähänsä yhtä aikaa vuoden 2018 Pyeongchangin olympiatulen kanssa.

Etsimme Teuvo ”Hömpsy” Hackaraista kommentoimaan tätä asiaa, mutta emme löytäneet häntä yleisimpien moottoripyöräjengien tiloista. Jatkamme etsintöjä siltojen alta sekä eduskunnan lehtiroskiksesta.

Somen kansa juopi viinaa! Mutta arhin mäki virhe vasenmistolainen tekee kieron juonen! hän haluvaa maahan tuoda mislumeita Somppalijasta jokka eivät juo viinaa1″!! jahän kierosri esittää oikejaa Suomalaista miestä joka juo viinaa!!!! niin etä emme tajuvaisi että hän on mulssimi mahaan tuoja joka haluvaa Islami saation etistämiseksi kieltää Viinan suomen kanssalta!!!

Voe voe! Lehtilehti on nyt kokenut vajoaman ja ruvennut vallan sylikoiraksi. Mutta hyökkäähän sitä nyt dissonanssit päälle, kun kulttuurivasemmiston kulttuuriministeri osoittautuukin lätkäurpoksi. Karajalalippis vaan päähän ja koffinvarjon alle huutamaan.

Tuli osoitetuksi, että Paavo ei ole tottunut pämppäämään eikä lintsaamaan työputkestaan, vaan väsähti.
Mutta kyllä hän vielä ehtii oppia molemmat taidot.

Minun pitää myös astua esiin ja ilmoittaa että juhlin suomen lätkäpronssin jälkeen, mutta en osaa sanoa väsähdinkö kun olin niin kännissä että en muista mitään.

Anteeksi että en ole ehtinyt elokuvakiireiden takia tulemaan. Jennikin nalkuttaa.

Minäkin ostan Tag Heuerin kellon, siitä ei kuulemma näe, milloin ilta on mennyt liian pitkäksi.

Myös raittiit paikalliset miehet Teukka ja Pertti ovat tänään irvailleet Arhinmäelle.
– Ensimmäiseksi täytyy oikein onnitella ministeriä hyvin onnistuneesta Sotshin-reissusta ja kannustuksesta jääkiekkojoukkueelle siellä. Itsehän juon vain ehtoollisviiniä, sivalsi Teukka.
– Nyt meillä on tämmöisiä jälkihoitoja. Ministeri tietää hyvin tämmöisen jälkihoidon, kun otetaan niin kuin minun isoisänikin aikoinaan, vähän sitten niin kuin nollataan. Mutta minähän juon vain ykkösolutta, ja sitäkin itsenäisyyspäivänä, kommentoi Pertti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ujo Piimä edelleen siteeratuin kirja eduskunnan suuressa salissa

Marylka Yoe Uusisaari (HANGÖ) Ajat muuttuvat ja vaaleja tulee ja menee, mutta yksi asia pysyy: kansanedustajat turvautuvat eduskunnan tietopalvelun tilastojen...

Close