Kategoriat
Ulkomaat

Ulkoministeriö kehottaa valitsemaan Kairon sijaan Tangerin

(BAHR EL GHASAL) Ulkoministeriö kehottaa suomalaisia välttämään Kairoa, jossa tuhannet mielenosoittajat vaativat presidentti Mohammed Mursin eroa. Sen sijaan ministeriö suosittelee lämpimästi Marokossa sijaitsevaa Tangerin satamakaupunkia.
”On tyhmää valita Kairo. Tangerista pääsee nopeasti ryöstämään Länsi-Afrikan rikkauksia ja tarvittaessa lentokoneella myös etelämmäs kohtuullisella 300 punnan summalla”, perustelee ulkoministeriön konsuli Kyösti Kyyti.
Egyptin Suomen-suurlähettiläs Aton Ra on pöyristynyt suomalaisten väitteistä. Lähettilään mukaan on paljon todennäköisempää joutua rosvojen käsiin esimerkiksi Victorian putouksilla tai Etelä-Afrikassa.
Ei paljon Etelä-Afrikan turistiviraston lahjusrahana jakamat 500 puntaa Kapkaupungissa lohduta, kun rosvo vie sen jälkeen kaiken. Lähde siinä sitten enää Madagaskarille”, Ra toteaa.
Ulkoministeriö suosittelee Kairon lisäksi välttämään myös Orjarannikkoa ja Kanariansaaria, joissa uhkaavat pitkä orjuus, humalaiset perhematkaajat ja yksinkertaisen pelimekaniikan puuduttavuus.

3 vastausta aiheeseen “Ulkoministeriö kehottaa valitsemaan Kairon sijaan Tangerin”

Nimettömänä pysyttelevän Suomen ulkoministerin ja hänen tietolähteidensä mukaan, Somalian rannikoilla viimevuosina ryöstelleet merirosvot ovat NATO:n painostuksen johdosta siirtyneet St. Helenan saaren lähivesille kaappaamaan suomalaisia Timantinmetsästäjiä.

Liian vaarallinen peli nykyään. Siiryinkin suosiolla Monopoliin. Aluksi kaikki menikin ihan hyvin kunnes rysäytin venäläisten omistamaan hotellin Erottajalla. Se olikin sitten siinä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitus sopi sote-työryhmien määräksi 34

(KETTUHARJUN MUTKAT) Hallitus pääsi vihdoin sopuun sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamisesta. Jatkossa nykyisten sairaanhoitopiirien ja erityisvastuualueiden tehtävät siirretään 34 sote-työryhmälle. Pienemmät...

Close