Kategoriat
Seksivau Ulkomaat

Kruununperijä kurkkii jo herttuatar Catherinen vaginasta

(IN UTERO) Koko lässyttävä maailma odottaa kuumeisesti herttuatar Catherinen esikoislapsen saapumista maailmaan. Herttuatar kuljetettiin aamulla lontoolaisen St. Maryn sairaala synnytysosastolle. Viimeisimpien tietojen mukaan synnytys on käynnistymässä ja kruununperijä kurkkii jo vaginasta.
”Hyi saatana, tuonne en mene enää ikinä”, pahoinvoiva prinssi William totesi vilkaistuaan synnytyskanavaan.
Prinssi Williamiin mukaan hän on toki vilkaissut vaginaan aiemminkin, mutta ”lähinnä silmät kiinni tai sormien välistä vilkuillen”.
Ison-Britannian sosiaaliviranomaiset ovat huolissaan vauvan tulevaisuudesta. Westminsterin alueen sosiaalitoimen johtajan Mary Afghan-Poppiesin mukaan lapsella on suuri riski päätyä työttömäksi, jos tämä ei saa kotoaan hyvää esimerkkiä.
”Tämän lapsen suvussa rehellistä työtä ei ole tehty sukupolviin”, Afghan-Poppies päivittelee.

9 vastausta aiheeseen “Kruununperijä kurkkii jo herttuatar Catherinen vaginasta”

No höpsistä, jossain otsikossakin luki että ”Duchess taken to hospital in labour”, ja eikös tuo labour nyt jotakin työntekoon viittaava ole?

Taas joutuu uusi vauvamasu aivan heitteille. Justiinsa hehkutettiin Vickanin vauvamasua, ja kuka on siitä viimeiseen vuoteen kuullut mitään? Niinpä. Saman pelkään tapahtuvan herttuattaren vauvamasulle. Onhan se vauvamasu uutena toki kovin pörröinen ja ihanan kehräävä karvapallo, mutta kun se muutaman kuukauden kasvaa ja alkaisi olla aika lähteä mökiltä takaisin synnytyslaitokselle, vauvamasuun ollaan jo kyllästytty ja se jätetään kovin helposti oman onnensa nojaan luonnon armoille.

Kun lapsi on syntynyt, siitä tiedotetaan Buckinghamin palatsin edustalle tuotavalla lapulla. Vauvan muihin toiveisiin kuuluu, että sen pää on peitetty peruukilla ja kohtuun on toimitettu riittävä määrä Jane Austenin romaaneja.

Vauva syntyy nyt, kun Mel Smith on poissa. Toinen lähtee ja toinen tulee: ehkä se tarkoittaa, että tulokas on ihan hillitön koomikko. Ovathan sen esi-isätkin sitä olleet aina kuningasvallan alusta saakka.

Lapsen syntymän kunniaksi ehdotan rikollisten mestaamista, verojen kantoa kruunulle ja muita perinteisiä yläluokan hupeja. Kolminkertainen hurraa huuto ihmisten eriarvoisuudelle ja aseman periytymiseen, sitä nyky demokratia kaipaa.

Mitä arvelette, olisiko hyvä jos kirjaisin tulemiseni myös facebookiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Omni Consumer Products lupaa apua konkurssiin menneelle Detroitille

(DELTA CITY) Monialayritys Omni Comsumer Products (OCP) tarjoaa apuaan yhdysvaltalaiselle Detroitin kaupungille, joka ajautui konkurssiin tällä viikolla. Yhtiö lupaa hyvää...

Close