Kategoriat
Kulttuuri Nekrologit Urheilu

Kai Pahlman otettiin viimeisen kerran vaihtoon

(NURMIKENTTÄ JOSSAIN)  Kai Pahlman otettiin viimeisen kerran vaihtoon. Ennen vaihtoa Pahlman, taiteilija urheilun ja musiikin saralla, ehti tehdä satoja maaleja ja tuhansia vaikutuksia.
Kentälle jäi pianomusiikin sekaan leijailemaan pallo, joka laski yläkierteisenä nopeasti lakipisteestään kohti maalin yläkulmaa. Pahlman ei jäänyt vaihdon jälkeen stadionille, vaan jatkoi matkaansa kohti seuraavia otteluita.

3 vastausta aiheeseen “Kai Pahlman otettiin viimeisen kerran vaihtoon”

”Mutta tässä on kertomukseni loppu. Ja niin olen kertonut jalkapalloilijasta ja siniristilipuista Suomen saloissa; ja mitäpä kertoisin enään hänen elämänsä päivästä ja sen vaiheista täällä? Se kulki rauhaisesti puolipäivän korkeudelle ylös ja kallistui rauhaisesti alas illan lepoon monen tuhannen kultaisen pallon kiertoessa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *