Kategoriat
Ulkomaat

Paikallinen mies äänesti Yhdysvaltain presidenttiä

Egypt's Presidential Elections 2012 Jonathan Rashad
(PIHTIPUDAS) Paikallinen mies Erno Onre hohkaa tyytyväisyyttä äänestettyään Barack Obamaa Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi.
”Hyvä mieli tuli, kun meidän ehdokas voitti”, Onre kommentoi tulosta.
Onre seurasi vaalikampanjaa useiden kuukausien ajan ja keskusteli siitä ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Onre asuu Pihtiputaalla eikä hänellä ole Yhdysvaltain kansalaisuutta.

15 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies äänesti Yhdysvaltain presidenttiä”

Minä äänestin Johan Bäckmania Suomen kunnallisvaaleissa, salaisen lisäpöytäkirjan mukaan hän tuli valituksi suurimmalla äänimäärällä.

Olisin äänestänyt Lipposta, kun se sanoo niin kivan jörösti, että jälkimaailma seiso täällä omalla pohjallasi äläkä luota vieraaseen apuun. Sillä tiellä tulee karhu vastaan.

Kyllä juttujen taso on laskenut sen jälkeen kun paavi kuoli.
Mikä panee epäilemään Lehden toimittajien henkilöllisyyttä.

Meillä Humppilassa Barack Obama pääsi kuntavaaleissa varalle ja ohitti seuraavalla varasijalla olevan isommalla erolla kuin Mitt Rimneyn. Niin että sikäli kuin persujen Hemmo Pakoputki tarttee kokouksen ajan korjata Moskvitshiaan, soitamme Obaman paikalle.

Itseä vitutti vuosikaudet kun asuin Helsingissä kerrostalossa ja koskaan ei valittu taloyhtiön presidentiksi. Nyt sitten asun yksin omakotitalossa jossain Hevon Kuusessa ja heti ekassa vaalissa voitin talonyhtiön presidenttiyden. Ei vituta yhtään enää!

Minä muutin omakotitaloon vaimon kanssa, enkä siltikään ole kuin autotallin presidentti. Paitsi silloin, kun vaimo piipahtaa autotallissa, olen autotallin varapresidentti.

Huijausta. Toi erilainen nuori on omakotitalossa asuva keskiluokkainen äijä, joka on ollut vähän liian pitkään Lions clubin kokouksissa.

Huijausta. Ihan oikealla pummilla ei olisi nettiä käytössään, saatikka että olisi kyllin selvä postaamaan mitään ilman pahoja kirjoitusvirheitä.
Toi ei oo pummi, vaan punavihreä vasemmistofeministifasisti.

Luulitko että mä ton äskeisen postasin? Mun äiti lähetti sen työttömien toimintakeskuksesta, jossa se käy päivittäin syömässä ilmatteeks. Jalan kulkee raukka 10 kilometrin matkan, kun mä oon hankkinu meidän perheelle porttarin busseihin.
PS. Tosta sun viimesestä lauseesta mä en tajunnu mitään, ja se on ihan meidän molempien parhaaks.

En minäkään tiedä mitä se äskeinen tarkoitti. Sanon vaan noin aina kun täydellisesti menetän itsehillintäni.
Se kumpuaa varmaan jostakin erilaisen nuoruuteni traumoista.

Sivupersoonat on kyllä elämän rikkaus. Oli mullakin joskus semmonen leijonantaljalla makaava eukko, joka lämmitti kartanoa tonnin seteleitä poltellen. Saahan siitä ihan pirusti voimaa niin kun erilaisesta ja traumaattisesta nuoruudestakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Datajournalismi paljastaa: täällä autoillaan eniten

(CERN) Lehden datajournalistinen projekti paljastaa, missä maailmassa autoillaan eniten. Interaktiivisesta kartasta voit tarkistaa, missä autot liikkuvat kotikulmillasi. Karttaa voi liikuttaa...

Close