Kategoriat
Kotimaa

Helsinki esittää aprillipäivän siirtämistä marraskuulle

Comet - Piani di Bobbio Andrea Costa
(KINOS) Helsingin kaupunki ehdottaa, että perinteisesti huhtikuun 1. päivänä vietettävä aprillipäivä siirrettäisiin marras–joulukuun vaihteeseen, jolloin ensimmäinen lumimyrsky vetää kaiken tyystin perseelleen vaikka kaikki esittävät, että ei tässä mitään ja juu.
”On varauduttu talvikeliin kihihihihihi”, kommentoivat yksityisautoilijat.
”Ei paljon raideliikenteessä tunnu kihihihihhi”, kommentoi VR.
”Kaikki pelaa niin maan perusteellisen hyvin kihihihihihihihi”, kommentoi HSL.
Lopuksi kaikki osapuolet olivat hyvin tyytyväisiä nokkeluuksiinsa ja paiskasivat kättä.

14 vastausta aiheeseen “Helsinki esittää aprillipäivän siirtämistä marraskuulle”

Lapioarmeijan miehet! En tule laskeutumaan joukkoonne ennen kuin kaikilla tv-kanavilla käytävä sota talvea vastaan on voitettu!
Lumisodan maineikkaat miehet, urhoolliset lapiosotilaani! Uusi päivä on koittanut. Helsinki nousee, riveissänne marssivat sen omat puhdistuspataljoonat.

Näkisin, että nyt kun Etelä-Suomeen on satanut lunta, voidaan esittää varsin aiheellinen, oivaltava sekä omaperäinen kysymys: ”Mikä ilmastonmuutos?”

Alikersantti Vanhalan lisäksi lumimyrsky nosti haudoistaan muitakin Tuntemattoman hahmoja kuten alikersantti Lehdon. Hän rupesi yksin auraamaan kolalla Helsingin katuja kaupungin katuosaston makoillessa kuin Ellun kanat. ”Saatanallinen ralli päälle vaan. Se on raakaa peliä kun meikäläinen auraa, siinä tanner jyskää ja aitaa kaatuu”, Lehto kommentoi urakkaansa.

Ehdin jo vaihtaa kesärenkaat takaisin, kun näytti siltä ettei talvi tulekaan.
Noh, ajelen sitten näillä muutaman viikon, kun olen niin saatanan taitava kuski. Nastarenkailla kyllä ehtii ajelemaan ihan tarpeeksi toukokuussa.

Nestori Natsa voi odotella kohtapikaa ovelleen ilmestyvää poliisipartiota. Linnan tekstin ja henkilöhahmojen luvattomasta lainaamisesta ja jakelusta verkkopalvelussa on nimittäin jätetty tutkintapyyntö. Asia voidaan mahdollisesti sopia kohtuullista 600€ korvausta vastaan.

Pikku puhuri. Me stadilaiset ollaan totuttu näihin merituuliin. Ei tää oo oikee myrsky. Kirjoittelen tätä Manskulla ja ei tunnu mis…

Antti Tuisku syyttää eilistä Antti-tuiskua identiteettivarkaudesta sekä Tuiskun tuulikoneiden ja erikoistehosteiden kuten kirkuvien lapsien ja manailevien mummojen käytöstä. ”Chisua lataillut lapsi pääsi kuin koira veräjästä, mutta tämä juttu ei jää tähän”, Tuisku totesi rauhoitellen itseään om-tavua hyräillen.

Juristil mää sanosi, et nys’sää vast oikke suuri valhei juttele. Mihin täst sit ollenkka lähretä? Vissii helvettii ast?

Ei helvettiin vaan Pirkanmaan käräjäoikeuteen. Siellä voitte tosiaan esittää tuota Turun murretta, osoituksena alentuneesta syyntakeisuudesta.
Mutta helpommalla pääsette maksamalla. Ettei poliisien tarvitse takavarikoida Nestorin Nalle Puh-tarroilla koristeltua tietokonettakaan.

Miul o akka ja mukuloit, täl siu jutulles mie en anna hittoikaa. Vai 600 euroo siu pikavippivelkoihis ja viimevuotiste joululahjojes ulosottoerrii, ei perkele, usotsie et sie hävviit tämän sovan?

Aikaisemmin sovinnon ehdoksi esittämämme korvaussumma 600 euroa ei ole riittävä sen enempää toimeksiantajani kuin omasta puolestani. Tämä toimeksiantajani puolelta syystä, että epäilty jatkaa hänelle esitetystä huomautuksesta huolimatta toimeksiantajani edun vastaista toimintaansa. Omalta puoleltani esitän tutkittavaksi epäillyn esittämän kunnianloukkauksen, hänen väittäessään herjaavassa tarkoituksessa minulla olevan laiminlyötyjä, ulosoton kautta perittäviä taloudellisia velvoitteita. Tämänkaltaisten täysin perättömien väitteiden esittäminen loukkaa kunniaani ja tuottaa vahinkoa liiketoiminnalleni. Tulemme esittämään asiassa tarkennetun korvausvaatimuksen esitutkinnan edetessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
EK aikoo tilata tekstimainontaa Kuukausiliitteestä jatkossakin

(ETELÄRANTA 10) Elinkeinoelämän Keskusliitto on tyytyväinen uusimmassa Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä julkaistuun advertoriaaliin. EK:sta kerrotaan, että järjestö aikoo jatkossakin hyödyntää tekstimainontaa...

Close