Kategoriat
Kotimaa

EK aikoo tilata tekstimainontaa Kuukausiliitteestä jatkossakin

piggy bank with stethoscope
(ETELÄRANTA 10) Elinkeinoelämän Keskusliitto on tyytyväinen uusimmassa Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä julkaistuun advertoriaaliin. EK:sta kerrotaan, että järjestö aikoo jatkossakin hyödyntää tekstimainontaa samassa lehdestä.
”Copywriter Seija Sartti on onnistunut oikein hienosti luomaan kokonaisuuden, joka sulautuu taitavasti lähes osaksi lehden journalistista sisältöä”, EK:sta kiitellään.
Lehdelle tulee mieleen muuankin nainen, joka vuodesta toiseen kirjoittaa yksisilmäisiä valitusvirsiä. Asiantuntija Y pitää tätä merkkinä siitä, että yksittäistapausten varaan rakennettuja yleistyksiä kannattaa välttää lehtijutuissa, paitsi jos ei vaan jaksa.

10 vastausta aiheeseen “EK aikoo tilata tekstimainontaa Kuukausiliitteestä jatkossakin”

Viimeisimpien tietojen mukaan Toimittajat EK:n puolesta ry. on lähtenyt Jyrki Kataisen opintoretken mukana Ruotsiin, mikä on tyhjentänyt Helsingin Sanomien toimituksen lähes täysin. Yhdistys seuraa Tukholmassa datajournalismin keinoin, miten suursijoittaja Birger Plånbok syö kaviaarikuorrutetun työttömän. Jyrki Kataisen odotetaan piakkoin tekevän lakiehdotuksen työttömien, asunnottomien ja sekakäyttäjien hyödyntämisestä suurituloisten lisäravintona.
”Ruotsissa tämä käytäntö on toiminut hyvin. Ei sitä aina jaksa maksetulle illalliselle seuraavaan Michelin-ravintolaan, jos koko päivä on mennyt osakekursseja seuraillen ja kaverien kanssa biljardia pelaillen. Työttömän voi nykyisin pyydystää miltei suoraan kotiovelta. Erityisesti työttömien selkänahka on hyvin haluttua pörssiyhtiöiden suuromistajien keskuudessa”, kertoo Ruotsin oikeistopuolueen tiedottaja Jonathan Swift.

Kun Jyrki Katainen saa Ruotsista yhtä hyviä ideoita kuin Matti Vanhanen hiihtoladulta, Jyrki puolueineen voitaisiin siirtää pysyvästi Ruotsiin. Tämä lisäisi molempien maiden älykkyysosamäärää 50 %:lla.

Onneksi Lehti paljastaa tämmöset törkeät journalismin varjolla EK-aatetta levittävät toimittajankutaleet!
Mutta häpeällistä että muut journalistit eivät älähdä! Mielenosoitukseksi aionkin vaihtaa Tiedonantajan tilaukseni Lehteen pikaisen välittömästi! Median orjat, Käteis-sorron yöstä nouskaa!

Matkalla ratikalla töihin löin pääni penkin niskatukeen ja puhkaisin silmäni. Purin huulta ja jatkoin perille. Päivällä sihteeriltä putosi moottorisaha ja se katkoi varpaani. Kiristin sukanvarret ja jatkoin hommia. Pois lähtiessäni kompastuin portaissa ja mursin lonkkani. Ryömin kotiin, otin pari buranaa ja laitoin herätyskellon aikaisemmaksi, etten suotta myöhästyisi huomenna.

Olen suorittanut Lehden yhteistyössä Pravdan ja Burman hallituksen kanssa järjestämän journalismin opintokurssin ja avustanut Lehteä vuodesta 1939, mutta missä kiitos? Ei ole kutsua tullut edes konsernin pikkujouluihin. Tohtori Juhani Urja ja muut kurssin opettajat, siirryn yhdessä 98:n Broadcast Textiltä irtisanoutuneen kääntäjän kanssa KCNTV:n palvelukseen, jossa palkitsemiskulttuuri on hieman kehittyneemmällä tasolla.

Täh pitääks mainonnasta muka maksaakin, meidän propag… öö siis faktat julkaistaan ilmaiseksi.
Terveisin, vihervassarit.

Tutkimme voiko lampun varjostimia ja sateenvarjoja valmistaa työttömän selkänahasta.

Mun ja Hesarin välissä on nyt niin iso naksumuuri, että lukeminen ei enää onnistu. Blokkasin lopuilla taffeleilla huoneeni oven, joten äiti tulee tarjoamaan ruokaa aikaisintaan 2125. Ellei sitten wc:n sipsikakka-allas ala vuotaa.

Paavi mullistaa kristinuskon perustukset kertomalla ettei Jeesuksen syntymää todistamassa ollutkaan aaseja, lampaita ja heppoja, eikä lehti raportoi tästä kirkkoja ravistelevasta kerettiläisyydestä mitään!
Missä viipyy Lehden Opus Dei -osaston ulostulo?

K.o. asiasta nimenomaan on todistanut lauma aaseja, nautoja, pässejä ja lampaita. Jo parin tuhannen vuoden ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Häkämies unohti, onko siirtymässä ministeriöstä etujärjestöön vai toisin päin

(KANSANVALTA) Elinkeinoministeri Jyri Häkämies (EK) unohti tänään pitämässään tiedotustilaisuudessa, onko hän siirtymässä elinkeinoministerin tehtävästä Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtajaksi vai päinvastoin. Häkämies totesi...

Close