Kategoriat
Kotimaa

Häkämies unohti, onko siirtymässä ministeriöstä etujärjestöön vai toisin päin

(KANSANVALTA) Elinkeinoministeri Jyri Häkämies (EK) unohti tänään pitämässään tiedotustilaisuudessa, onko hän siirtymässä elinkeinoministerin tehtävästä Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtajaksi vai päinvastoin. Häkämies totesi puheessaan olevansa ”erittäin tyytyväinen päästessään aloittamaan uudessa toimessaan ministerinä”, piti sitten pienen tauon ja korjasi ”eikunsiis siinä uudessa, ihan eri toimessa, jossa teen aivan eri hommaa kuin ministerinä, eli tällä kertaa ajan suurpääoman omistajien etuja.”
Pääministeri Jyrki Katainen (EK) ei pitänyt virhettä merkittävänä. Hän kertoi tukevansa Häkämiestä tämän päätöksessä.
”On hienoa, että meillä on niin toimiva yhteistyö, että etujärjestöstä voidaan siirtyä suoraan keskeisen ministerin paikalle. Ei vaan toisin päin. Miten se oli? Kumpi niistä oli se, missä aina välillä piti valituttaa itsensä kampanjalla?”, Katainen summasi.
Ensimmäisenä toimenaan tuoreena ministerinä Häkämies ilmoitti asettavansa työryhmän esittämään keinoja sanojen ”karenssi” ja ”sisäpiiritieto” poistamiseksi suomen kielestä.
HUOM! Tekstiä on editoitu. Ministerin nimi on muutettu Karista Jyriksi, koska meni liian metaksi. Pääministeri Kataisen nimi on säilytetty ennallaan.

9 vastausta aiheeseen “Häkämies unohti, onko siirtymässä ministeriöstä etujärjestöön vai toisin päin”

Olipa muuten Häksykällä terve punoitus naamalla, kun asiasta häntä väritelevisioon haastateltiin lentoasemalla, seminaarista tulossa ulkomailta. Tuli ihan itsellekin jano. Onneksi on perjantai…

Sen siitä saa kun heikompi aines päästetään lisääntymään. Lapsilisät sillä Jyrin iskälläkin aikoinaan vain oli mielessä. Naisista ei tiemmä tykännyt ollenkaan, mutta rahasta suostui tekemään siis tään yhden jutun.

Minä en muista vieläkään, että en ole enää YLE:n johtaja enkä SDP:n puoluesihteeri.

”I’am home!”, nyyhki liikuttunut Häkämies ja jatkoi:”tein kaikkeni ja nyt se palkittiin”. Selvästi liikuttunut ex-ministeri autettiin sivuun ja aloitettiin elvytys.

Häkämies valittaa että nykyisessä työssä tarjotaan kahvi liian kylmänä, tv;n kanavaa voi vaihtaa vain käytävän puolelta, ja tuolin kädensijat ovat liian terävät.

Kartsa on niin empaattinen. Se heittelee EK:n tuoretta pullaa kolera-altaan sorsille ja dokuille ja muillekin värjöttelijöille, kun kävellen tulee kotoaan Westendistä ja kun lähtee iltaisin kotiinsa. Mustia autoja kieltäytyy käyttämästä ja kyytirahat laittaa löytökissojen yhdistykselle. Ruokatunnilla se ostaa silakoita kauppatorilta ja siinä sivussa voi onkia merestä muutaman laittoman siirtolaisen, joille hommaa paperit. Häkämies pitää valita seuraavan Aki Kaurismäen elokuvan pääosaan.

Menin vipuun. Tykkään toki Kartsastakin, mutta Jyrtsää tarkoitin äsken.
PS. Arvostan erityisesti Jan Vapaavuoren henkilökohtaista panosta pahoinpideltyjen ja ryöstettyjen tukena sekä hänen työtään rattijuopumuksen vähentämiseksi.

Hullu ei ole se joka on hullu, vaan joka toteaa jonkun hulluksi, joka ei kuitenkaan sitten ole hullu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Posiva lisää kapasiteettiaan pakkaamalla ydinjätteensä ARJ:lla

(BBS) Ydinjätteen loppusijoituksesta vastaava Posiva aikoo kasvattaa ydinjätteen loppusijoitukseen tarkoitetun Onkalonsa kapasiteettia. Yhtiön suunnitelmien mukaan ydinjätettä mahtuu monttuun lähes kaksinkertainen...

Close