Kategoriat
Kotimaa Politiikka Talous

Stubb lähtee pohjoismaisten yhteistyöministerien kokoukseen hämätäkseen kansaa Espanjan tukipaketista

Ministerial Conference 2011Creative Commons License World Trade Organization
(REPTOIDIT) Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri [search]Alexander Stubb[/search] matkustaa tällä viikolla pohjoismaisten yhteistyöministerien kokoukseen Norjaan. Matkan tehtävänä on kiinnittää kansan huomio muualle sillä aikaa, kun hallitus päättää lahjoittaa eläkevarat, perinteiset arvot ja muutaman sotaveteraanin Espanjalle. Stubbin mukaan yhteistyökokous on erinomainen savuverho, koska se kiinnostaa kaikkia niin paljon.
Aiemmin tässä kuussa hallitus käänsi kansan huomion muualle todellisista ongelmista muun muassa juomalla kahvia, istumalla työhuoneessa ja käymällä paskalla. Ovelien hämäysten vuoksi Espanjalle myönnettävän tukipaketin huomasivat vain kaikki suuret uutismediat, eduskuntapuolueet sekä muutaman tuhatta vaahtosuista raivohullua internetissä.
Myöhemmin tällä viikolla hallitus aikoo hämätä kansan huomion muualle todellisista ongelmista muun muassa osoittamalla sormella taivaalle, huutamalla ”oho, kato mikä toi on!” sekä tekemällä ponnekkaasti kainalopieruja. Ovelien hämäysten ansiosta Espanjalle myönnettävää tukipakettia tai muuta Euroopan velkakriisiä eivät huomaa kuin kaikki suuret uutismediat, eduskuntapuolueet sekä muutaman tuhatta vaahtosuista raivohullua internetissä.

4 vastausta aiheeseen “Stubb lähtee pohjoismaisten yhteistyöministerien kokoukseen hämätäkseen kansaa Espanjan tukipaketista”

RIEMU REPESI ja Alex-poika hyppäsi suihkulähteeseen.
100 ”taijotainmiljardia” meni hyvään tarkoitukseen, eli
pankeille, FANTASTISTA !

Koska hallitus oli kääntänyt myös Lehden huomion muualle, ei Lehti huomannut viime viikkoista tapahtumaa, jossa hallitus ei ainoastaan hämännyt kansan huomiota muualle todellisista ongelmista osoittamalla sormella taivaalle, vaan myös järjestämällä Venuksen ylikulun Auringon poikki, jota kansa unohtui seuraamaan juuri kun sen olisi tullut hirmustua todellisista ongelmista, joista sen huomio kuitenkin näin salakavalasti muualle hämättiin.

”Kokoomuslaiset. En nyt sanoisi että Soini oli oikeassa, mutta en kyllä sanoisi että hän oli väärässäkään, jos ymmärrätte mitä tarkoitan”, minä sanoin.
”Pää kiinni!”, tokaisi Katainen yksiselitteisesti.

Madonnan viimeisin yritys viedä kansan huomio pois rasvalettien tukipaketeista oli kai säälittävin? Eikä Sotaveteraaneja huomioi kukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Keskustalle uusi puheenjohtaja

(ROVANIEMI) Se on se Sipilä.

Close