Kategoriat
Kotimaa

Wallin korostaa eduskunnalle valehtelemisen olevan maan tapa

Parlament Finnlands - Eduskunta
Creative Commons License Photo Credit: flöschen
(MARIEHAMN) Puolustusministeri Stefan Wallin kieltäytyy kantamasta yksin vastuuta vuosia jatkuneesta käytännöstä, jossa keskeiset ministerit kertovat eduskunnalle vain tosiasioita tai sitten jotain muuta, miltä nyt milloinkin tuntuu.
Wallinia on kritisoitu voimakkaasti sen jälkeen, kun hänen vakuutettuaan, ettei hän ollut vaikuttanut puolustusvoimien päätökseen Dragsvikin varuskunnan säilyttämisestä kävi ilmi, että hän oli vaikuttanut puolustusvoimien päätökseen Dragsvikin varuskunnan säilyttämisestä.
”Sanoessani, etten ole vaikuttanut Dragsvik-päätökseen, saatoin tarkoittaa myös jotain muuta. Esimerkiksi, että olen vaikuttanut,” Wallin korosti Yleisohjelman kyselytunnilla.
”Lehdistön mielestä oikea sanktio olisi iso poliittinen ruumis, joka kantaisi kaiken vastuun. Eduskunnalle ja/tai kansalaisille valehteleminen on kuitenkin pitkään jatkunut maan tapa, eikä yksittäisten syntipukkien etsiminen ole järkevää.”
Puolustusministeri totesi kuitenkin myös, ettei halua tässä vaiheessa lukita vastaustaan, vaan saattaa vielä maan tapaa noudattaen vaihtaa sen päinvastaiseksi.
”Tuli niin pyytämättä ja yllätyksenä. Eikäku en ole mitään tekstiviestejä lähettänyt Johanna Tukiaiselle! Eikäku en ole tavannut ikinä Tapio Ylisaunamäkeä! Vieläkö saa vaihtaa?” ministeri summasi kantansa viime viikkojen keskusteluun.
 

6 vastausta aiheeseen “Wallin korostaa eduskunnalle valehtelemisen olevan maan tapa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Moderaattorit vetoavat valtiovarainministeriöön vakuussopimuksen salaamiseksi

(KASSAKAAPPI) Suomalaismedioiden ylläpitämien keskustelupalstojen moderaattorit pyytävät tänään valtiovarainministeriölle jättämässään vetoomuksessa, ettei se "jumalan tähden koskaan, ikinä, missään oloissa" julkista Suomen ja Kreikan välistä vakuussopimusta....

Close