Kategoriat
Kotimaa

Holmlund kieltäytyy räpyttämästä silmiään, koska se puuttuu hallitusohjelmasta

Anne Holmlund
Creative Commons License Photo Credit: Ville Oksanen
(EDUSKUNTA) Lakivaliokunnan puheenjohtaja Anne Holmlund (kok) on ilmoittanut, ettei hän aio räpäyttää silmiään tällä hallituskaudella, koska asiaa ei ole kirjattu hallitusohjelmaan. Lakivaliokunnan puheenjohtajana toimiva Holmlund pitää toimintaansa johdonmukaisena, sillä hän torjui samalla argumentilla myös tasa-arvoisen avioliittolain käsittelyn.
”Ne ovat molemmat työläitä, monimutkaisia asioita, joilta puuttuu laaja yhteiskunnallinen keskustelu ja joita ei ole määritelty hallitusohjelmasta”, Holmlund sanoo ja pudottaa 3 millilitraa Oxyalia molempiin silmiinsä.
Kansanedustaja Holmlund on pitänyt silmänsä auki viime kesäkuusta, jolloin Kataisen hallitus aloitti toimintansa. Hallitusneuvottelut kestivät poikkeuksellisen pitkään, mikä on asiantuntijoiden mukaan todennäköisin syy sille, että hallitusohjelmaan ei muistettu kirjata mitään ulvilalaisten parlamentaarikoiden silmien räpäyttelystä. Holmlund pitää nykyistä järjestelyä toimivana eikä keksi päteviä syitä käydä muuttamaan sitä.
”Anteeksi mutta voisiko haastattelu päättyä, minulla vähän päätä särkee?” Holmlund sanoo ja tiputtaa silmiinsä 5 millilitraa Visineä.

15 vastausta aiheeseen “Holmlund kieltäytyy räpyttämästä silmiään, koska se puuttuu hallitusohjelmasta”

Hienoa että on suoraselkäinen ministeri joka torjuu silmää räpäyttämättä ”tasa-arvoisen avioliittolain”. Suvaitsevaisto ja kaikenmaailman käsitetutkijat yrittävät monopolisoida termien semantiikan tulkinnan. Osa ei ole vieläkään hoksannut että Neuvvvostoliitto on romahtanut, ja onhan Suomessa kommunistisia puolueitakin niin monta että kuhunkin riittää keskimäärin 4 jäsentä.

Pidän pahempana vihreän runotytön ryhtymistä rikkuriksi. Jatkan naimalakkoani, mutta muna se on mullakin mielessä näin pääsiäisen lähestyessä. Suosin kuitenkin kotimaista!

Usko Tyykälläkin on näköjään käsitteet hukassa, hän tarkoittanee sukupuolineutraalia avioliittolakia. Seuraava vaihe on sitten lajineutraali avioliittolaki kaikkien tietoisiksi todettujen lajien ja ihmisen välillä. Odotamme jännityksellä ensimmäistä Kongon mandrillin ja ihmisen välistä avioliittoa.

Toivottavasti lajineutraalia avioliittolakia seuraa neutraali avioliittolaki. Suhteeni sohvaan on ollut positiivinen aina siitä asti kun avioliitto vaimoon muuttui negatiiviseksi. Tosin epäilen että sohva pettää minua sohvatyynyn kanssa. Ehkä jonain päivänä saadaan ihan vain avioliittolaki.

Minkä takia lajineutraalin liiton voisi sopia vain tietoisten lajien kanssa? Eduskunnastakin on aika paljon porukkaa, jotka ei tietoisuuden tasolle ole päässeet.
En kyllä minäkään, mutta ei siitä tässä sen enempää…

Kansa aukoo silmiään, haukkoo henkeään ja valmistautuu ulkoistamaan edustaja H:n.

Ei-tietoisilla lajeilla ei liene omaa tahtoa joka on kuitenkin edellytys avioliiton kaltaisen suhteen solmimiselle. Muunlaisia suhteita voi toki olla, ja tästähän on paljon esimerkkejä niin naaras- ja urospuolisten Homo Sapiens-lajin edustajien kuin kaikenlaisten näiden välimuotojen ja alempien eläinlajien kanssa. Kyky jälkeläisten tuottamiseen on nykyisessä suvaitsevassa ilmapiirissä liian tiukka kriteeri.
Tiedostaminen on taas stallaritermi ja liittyy yhteiskuntaluokkiin ja väistämättömään luokkien väliseen ristiriitaan.

Miten sitä avioliittoon asti edes pääsee, kun baareistakin löytyy vain epätietoisia tai tiedottomia lajeja? Selvyys lakiin saadaan sitten, kun saadaan palkattua Jerry Lee Lewis konsultoimaan.

Varsinkin loppuillasta baarista toki löytyy runsaasti tiedottomassa kunnossa olevia miespuolisia Homo Sapiens-lajin edustajia. Näitä kutsutaan rentuiksi, ja useimmille löytyy helposti vastakkaista sukupuolta edustavia hoivavietin riivaamia pika-pikaa avioliittoon haluavia yksilöitä.
Näillä, samoin kuin tietämättömillä, ei ole mitään tekemistä tietoisen tai ei-tietoisen lajimääritteen kanssa.Kysy vaikka täti-Monica Lewinskyltä.

Minulta löi nenästä räät ja pääsi pyllystä paukku kun luin tämän mainion ciriotuksenne.

Lehteen ei taida tulla uutta juttua ennenkuin Holmlund räpäyttää silmiään edes kerran.

”Odotamme jännityksellä ensimmäistä Kongon mandrillin ja ihmisen välistä avioliittoa.”
Meinaako joku persu mennä naimisiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Wallin korostaa eduskunnalle valehtelemisen olevan maan tapa

Photo Credit: flöschen (MARIEHAMN) Puolustusministeri Stefan Wallin kieltäytyy kantamasta yksin vastuuta vuosia jatkuneesta käytännöstä, jossa keskeiset ministerit kertovat eduskunnalle vain...

Close