Kategoriat
Kotimaa

Moderaattorit vetoavat valtiovarainministeriöön vakuussopimuksen salaamiseksi

(KASSAKAAPPI) Suomalaismedioiden ylläpitämien keskustelupalstojen moderaattorit pyytävät tänään valtiovarainministeriölle jättämässään vetoomuksessa, ettei se ”jumalan tähden koskaan, ikinä, missään oloissa” julkista Suomen ja Kreikan välistä vakuussopimusta. Moderaattorit vetoavat ”yleisinhimillisiin syihin”, etenkin siihen, että ”pää vittu räjähtää sillä hetkellä.” Valtiovarainministeriö on toistaiseksi salannut sopimuksen muilta kuin kansanedustajilta, joten keskustelupalstoilla on voitu vain arvuutella sen sisältöä.
Suomen moderaattoriyhdistyksen (S/M) mukaan jo nyt on riittävän sietämätöntä kahlata läpi kommenttia kommentin perään siitä, ovatko Perussuomalaiset kansanedustajat aivan erityisen tyhmiä, koska eivät hahmota satoja sivuja paksun, englanninkielisen, pääasiassa lakitekstiä sisältävän sopimuksen koko sisältöä ilman asiantuntija-apua. Vastaavan ongelman muodostavat Perussuomalaisten kannattajien analyysit siitä, onko sopimuksessa jotain homopykäliä, joilla kaikki lapset pakotetaan homoilemaan.
”Pääasiassa näistä on viime päivinä keskusteltu. Voitte kuvitella, mitä tapahtuu, jos tämä apinalauma alkaa vielä oikeasti käymään sitä sopimusta läpi ja tulkitsee sitä sitten kuka minkäkin väristen lasiensa läpi. Kyllä tähän kaikkeen hulluuteen sieltä varmasti oikein lukemalla todisteet löytyy. Se henkinen oksennus on teidän käsissänne, jos tämä asiakirja joskus pääsee julkisuuteen”, vetoomuksessa todetaan. Valtiovarainministeriö on rauhoitellut keskustelupalstojen ylläpitäjiä ilmoittamalla, että ministeriö käyttää julkisuuslakia vastaisuudessakin puon pyyhkimiseen.

6 vastausta aiheeseen “Moderaattorit vetoavat valtiovarainministeriöön vakuussopimuksen salaamiseksi”

Mutta onko sopimus kuitenkaan tulkintamahdollisuuksiensa puolesta yhtä monipuolinen kuin suurten uskontojen pyhät tekstit?

Samassa tilaisuudessa moderaattorit vetosivat kulttuuriministeriin, jotta kaikkinainen liikenne Internetissä saataisiin tunnistuksen alaiseksi. Mikään ei parantaisi kommenttiosion laatua kuin kuvallinen henkilötodistus, sormenjälkien ja julkisten kotiosoitteen ja puhelinnumeron kera.
Tekijänoikeusjärjestöjen edustaja kommentoi ehdotusta oikeansuuntaiseksi mutta täysin riittämättömäksi. ”Vähintäänkin jokaisen tilinumero ja rajoittamaton nosto-oikeus tarvitaan, jotta internetissä tapahtuvan liiketoiminnan kehittämisen vähittäisedellytykset täyttyvät. Piratismi aiheuttaa joka päivä jo pelkästään Helsingin Sanomien kommenttiosaston kautta musiikki- ja elokuva-aloille miljardien eurojen tappiot.”

Persujen perustama PerseLeaks aikoo julkaista materiaalin nettiin heti kun pääsevät vessasta pois. Vastatoimena PerseLeaksin toiminalle Eduskunta on vaatinut Zetoria luovuttamaan Hakkaraisen. Kymönkoskella pelätään Eduskunnan luovuttavan Hakkaraisen eteenpäin AA-kerhoon. Tue siis Teuvoa mäessä, myös alamäessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen intellektuelli häpeää, ettei ole lukenut kuntauudistusselvitystä

(KULTTUURIKAHVILA) Paikallinen älykkö Matti-Jacques Boulangerie tuntee suurta häpeää siitä, ettei hän ole vieläkään lukenut Valtiovarainministeriön julkaisemaa Elinvoimainen kunta- ja palvelurakenne...

Close