Kategoriat
Paavi

Steve Jobsin joukossa ei suomalaisia

(AMERIKKA) Eilen menehtyneen Steve Jobsin joukossa ei tiettävästi ollut yhtään suomalaista. Ulkoministeriön tiedotuksen mukaan on hyvin epätodennäköistä, että menehtyneen joukosta suomalaisia löytyisi. Varmuus asiaan saadaan kuitenkin vasta lähipäivien aikana.
Steve Jobs tuli tunnetuksi ylikalliita tietokoneita, puhelimia ja taskusoittimia valmistavan yhtiön toimitusjohtajana. Häntä jäävät kaipaamaan etenkin kaikki ne, joilla ei ole koskaan ollut yhtään Applen laitetta ja joilla ei koko elämänsä aikana myöskään ole varaa sellaista ostaa.

7 vastausta aiheeseen “Steve Jobsin joukossa ei suomalaisia”

Nyt kun on havaittu että suomalaisia ei liity Steve Jobsin kuolemaan, niin olisi syytä kuitenkin kysyä, että KERROTAANKO BB-TALON ASUKKAILLE JOBSIN KUOLEMASTA????!!!!111111

Mitä vähättelyä! Entä Timo T. A. Mikkosen kohtalo? Eikö kukaan ajattele lapsia?

No se Vaasan amiksen opettaja MacVästi oli varmasti Jobsin joukoissa loppuun asti.

Johan on outoa nurkkakuntaisuutta! Mä en halua tietää muuta kuin oliko Jobsin joukossa osa-aikaisia herttoniemeläisiä.
Jos Eeva ei olisi näyttänyt Aatamille rumaa kuvaa läppäristään, niin elettäisiin vieläkin paratiisissa eikä nörttejä ja muita lieroja olisi keksittykään ilmaa pilaamaan.

Lehti on keksitty Steve Jobsin tietokoneella. Vielä tiedossa ei ole onko toimitus melkein tavannut edesmennyttä Applen perustajaa.

TIME-lehden sivuilla oli kuva Jobsin työhuoneesta ja siinä näkyi Genelecin kaiutin. Että semmoinen suomalainen oli joukossa, toivottavasti se voi hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruotsalainen Tomas Transformer saa kirjallisuuden Nobel-palkinnon

(CYBERTRON) Tämänvuotisen Nobelin kirjallisuuspalkinnon saa ruotsalainen runoilija ja veturirobotti Tomas Transformer. Palkinnon perusteluissa Ruotsin Akatemia kiittää Transformeria siitä, että "hänen...

Close