Kategoriat
Kotimaa

James Hirvisaari vaatii Yleltä enemmän asiallisuutta ja astrologiaa

(PARISIELU) Kansanedustaja [search]James Hirvisaari[/search] (ps.) on huolissaan siitä, tuottaako Yle asiallista ja tasapuolista ohjelmaa sekä astrologisia raportteja. Hirvisaari uskoo, että vain mainosrahoitteiset mediat kykenevät tuottamaan tarpeeksi neutraaleja sisältöjä, joissa Regnum Amoris, Ultima Thule ja Bittikirkko pääsevät esille ilman mätämunasopuleiden ammattikunnan manipulointia.
”Median ei kannattaisi aliarvioida Suomen kansaa. Jumalattarien ikiaikainen viisaus on kerätty Uuden Suomen blogiini ja siihen liittyviin ennustuskortteihin. Nosta jokaiselle päivälle uusi kortti antamaan voimaa ja kertomaan, kuka jumalattarista haluaa juuri tänään puhua sinulle! Uskaltaako Helsingin Sanomat tai Yle kirjoittaa näistä asioista? Ei uskalla!” Hirvisaari lataa.
”Laadukas media kiinnostuu ilmiöistä eikä valitse puolta. Nyt media pyrkii sanelemaan, mitä lukijoiden pitää ajatella Neptunuksen ja Venuksen konjuktiosta, ja vielä pahempaa: miten suhtautua Sinäminän horo- ja kundiskooppiin”, Hirvisaari puhkuu.

10 vastausta aiheeseen “James Hirvisaari vaatii Yleltä enemmän asiallisuutta ja astrologiaa”

Muistaako joku vielä ajan, jolloin Lehti oli oikeesti hauska, eikä juuria myöten poliittinen muka-hauska ’persu sitä, persu tätä’ -tunkio?

Vanhana helluntaikirkon aktiivina James jatkaa:
halalallllabululululujähjämhählämbulubuluklup! Klup!
(Tämä oli pyhää kielilläpuhumista, hän kertoi suoraan Jumalan ohjaamana että monikulttuurisuus on syvältä).
Kuivattuaan suupielet Hirvisaari kosketteli rampoja ja spitaalisia ja ihmeparansi heidät kaikista vaivoista.

Suosikkiquoteni Merjan sivun Asiakkaat-osiosta:
”Maailmankuva vääristyy, kun saa seurustella vain mukavien ihmisten kanssa, mutta tätä tuskin voi ongelmaksi kutsua.”

Verenhimoisten hyeenojen lisäksi eduskunnassa kasvaa räjähdysmäisesti myös toinen tulokaslaji: harkitsematon sammakko (Persus persus).

P****jen myötä suomalaisesta politiikasta itsessään tuli viihdettä. Oikeastaan parodiaa ei enää tarvita.

Kansanedustaja on vapaa edustamaan kantaansa kunhan ei ilmaise kielteistä mielipidettään homoista, maahanmuuttajista, ilmastonmuutoksesta, muiden maiden kulttuurista, vihreistä, sosialisteista tai mistään muustakaan hipsteristä ja ihqsta. Myös positiivisen mielipiteen ilmaisu aseista, autoilusta tai ydinvoimasta on tuomittavaa kansanedustajilta. Tarvittaessa myös muista aiheista väärän mielipiteen antaminen voidaan jälkikäteen tuomita jos Jouni Backman näin päättäää. Muuten meillä vallitsee täysi sananvapaus, olkaa siis hiljaa ja keskustelkaa!

Miksi Jamesia haukutaan. Mun mielestä Jameson on ihan parasta. Eniten tykkään perus-Jamesonista, 10-vuotias on jo turhaa hienostelua.
Eikä perus-Jameson ole edes hirveän kallista. Silti haen oma pulloni Virosta, samasta kaupasta, josta saa vihreää Captain Morgania. Etuna on, ettei Pisang Ambonia tarvitse lisätä.

Perustuslaki sanoo: Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus minulla ja samanmielisillä öyhöttää niin kuin sielu sietää ilman, että joku argumentoi vastaan, paljastaa hevonpaskan puheistani tai tuo muulla tavalla esille eri mieltä olemisensa. Jos joku on eri mieltä on kyseessä minun, Perussuomalaisten ja heidän äänestäjiensä sananvapauden kaventaminen ja blitzkriegmäinen ajojahti. Perusprinsessat 2012! Asioista pitää keskustella – meidän kesken.

Republikaanin vihalistalta ei tainnut jäädä puuttumaan kuin vammaiset ja mustalaiset. Muiden maiden kulttuurien vihaaminen onkin mitä sopivinta puuhaa kansalle joka ei muodosta edes tuhannesosaa ihmiskunnasta.

Jumalia ja jumalattaria ei saa loukata. Kosto on hirmuinen. Minähän sen parhaiten tiedän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Iltapäivälehden tuomion uskotaan pysyvän korkeimmassa oikeudessa

(ULVILA) Ulvilan surman syytteistä vapautetun, nyt muista rikoksista epäillyn suomalaisnaisen lehdistössä saamaa tuomiota tuskin kumotaan korkeimmassa oikeudessa. Nainen tuomittiin muun muassa...

Close