Kategoriat
Kulttuuri

Vihreiden johtoon Anni Sinnemäki vuodelta 1996

(TEL AVIV) Vihreiden puoluekokous on valinnut puolueen puheenjohtajaksi Anni Sinnemäen vuodelta 1996, juuri Ultra Bra -yhtyeen esikoispitkäsoiton ”Vapaaherran elämää” ilmestymisen jälkeen.
”Anni Sinnemäki vuodelta 1996 on erinomainen johtaja puolueelle. Sillä on se tosi hauska laulu minkä se on sanoittanut, siitä Ken Saro-Wiwasta ja sitten se että kahdeksanvuotiaana välttäisin laskeumaa”, summaa puoluekokousedustaja, joka haluaa pysytellä nimettömänä, mikä on ihan ymmärrettävää.
Vihreiden uusi puheenjohtaja ratkaistiin jäsenäänestyksellä, johon kaikki puolueen jäsenet saivat osallistua. Virallisen päätöksen teki kuitenkin puoluekokous. Puheenjohtajakisassa pärjäsivät hyvin myös Anni Sinnemäki vuodelta 1997, Anni Sinnemäki vuodelta 1999 sekä Ville Niinistö optimistien mielikuvituksessa.

Yksi vastaus aiheeseen “Vihreiden johtoon Anni Sinnemäki vuodelta 1996”

Ai mitä? Lehden uutinen meni metsikköönkö? Vihreiden johtoon nousikin Ville ”Eiks tää jätkä oo jotain sukuu Saulille?” Niinistö. Mein gott ja boulderdash. Ihme hinnailuu kaupunkilaispuolueelta, toi jätkähän on jostain fakin turusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitusneuvotteluissa juonenkäänne

(FORRESTER CREATIONS) Suositussa Hallitusneuvottelut-saippuasarjassa tapahtui taas jännittävä juonenkäänne, kun laboratoriotesteissä osoittautui, että Jyrki ei olekaan Timon poika. Tieto tulehdutti miesten...

Close