Kategoriat
Kotimaa

Hallitusneuvotteluissa juonenkäänne

(FORRESTER CREATIONS) Suositussa Hallitusneuvottelut-saippuasarjassa tapahtui taas jännittävä juonenkäänne, kun laboratoriotesteissä osoittautui, että Jyrki ei olekaan Timon poika. Tieto tulehdutti miesten jo entuudestaan arat välit. Timo etsi tukea muulta suvulta, mutta tuesta evättynä hän katosi metsään. Suunnitelmia sukukokouksen järjestämisestä jouduttiin jälleen lykkäämään ja koko suku ajautui entistä syvemmälle kaaokseen.
Juonenkäänteiltä ei ole säästytty hiljattain muutoinkaan. Jutan viime viikolla hylkäämä Jyrki nimittäin kosi Maria. Marin ja Jyrkin edellinen liitto päättyi Marin kyyneliin. Jyrkiin siitäedes jäätävästi suhtautunut Mari yllätti kuitenkin koko suvun rempsahtamalla kosiosta auliisti Jyrkin syliin. Ilo oli tosin ennenaikaista, sillä pikainen hääviritelmä keskeytyi draamattisesti, kun Jutalle suosiollisen Annin haamu ilmestyi H-hetkellä vihkiparin väliin alttarille ja kielsi Jyrkiä ryhtymästä enää moiseen epäpyhään liittoon.
Kaikki toivo sovittelevan sukukokouksen järjestämiseksi ei kuitenkaan ole menetetty. Jutta, joka katosi järjettömän pikkuriidan jälkeen ja jota ehdittiin luulla jo kuolleeksi, löytyikin marokkolaisen prinssi Paavon huomasta hourailemasta.
Tulevien juonenkäänteiden veikkauksessa suosittuja ovat muun muassa se, että Jutta ja Paavo paljastuvat samaksi henkilöksi; se, että Päivi ja Stefan, joita ei moneen jaksoon ole näkynyt missään, möivät sielunsa sukukokouspaikasta; sekä se, että Teuvo on oikeasti käsinukke.
Saippuasarja on Suomen suosituin, ja sitä värittävät epävakaat henkilöhahmot, hahmojen yllä leijuva Kekkosen henki sekä harvinaisen pitkät ja tiheään lähetetyt mainoskatkot.

7 vastausta aiheeseen “Hallitusneuvotteluissa juonenkäänne”

Kävi myös ilmi että Profeetta Halla-aho on henkilökohtaisesti omalla siemenellään hedelmöittänyt tai ainakin tehnyt tarmokkaan yrityksen hedelmöittää kaikki Suomen maahanmuuttofoobikot, sekä miehet että naiset. Väriseviä kiitoksen huokauksia.

Hallitusneuvottelujen päättymiselle ei ole paineita vielä pitkään aikaan. ”Tätä on suunniteltu Salkkareiden ohjelmapaikalle vuosiksi 2011 – 2025. Ridgen, tarkotan Jyrkin, on koluttava kaikki vaihtoehdot läpi ja osa useampaan kertaan. Mikäs pelimies se muuten olis”, sarjan tuottaja Kanerva Lahjus kihertää.

Juuri saamamme spoilerin mukaan Jyrki Katainen on poistunut viettämään perjantai-iltaa sixpackinsä kanssa. ”On ennakoitavissa, että Katainen aikoo muodostaa hallituksen omilla vatsalihaksillaan”, politiikan toimittaja Sami Borgin-Haamu toteaa korvanappiini, joka on poissa päältä.

Katainen näkee itsensä Urpilaisena, Jutta itsensä Jyrkinä; sixpack jatkaa mäyräkoirana!

Jykän odysseija jatkuu: löytääkö hän koskaan kotisatamaan, odottaako häntä uskollinen Jutta ja pitääkö ensin teurastaa puoli tusinaa kosijoita vai onko jumalat lopullisesti hylänneet kokoomuksen ja Jykän? Suomea puhuvat hahmot ja 3D-versio vain valikoiduissa elokuvateattereissa -loput saavat tiedon virallisia kanavia pitkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies vahingossa koko hallituksen

(HELSINKI) Syy hallitusneuvottelujen pitkittymiseen selvisi tänään iltapäivällä, kun paikallinen mies Tiina Äyk kertoi vahingossa koko hallituksen. "Ei ollut tarkoitus, mutta...

Close