Kategoriat
Tiede

LHC-hiukkaskiihdytin muodosti Suomelle hallituksen

(GENEVE) Kansainvälinen tutkijaryhmä on onnistunut muodostamaan Suomelle uuden hallituksen LHC-hiukkaskiihdyttimessä. Koska hallituksen muodostaminen vaatii suunnattoman paljon energiaa, se katosi lähes välittömästi, mutta jätti kuitenkin eräänlaiset jarrutusjäljet Säätytalon seiniin. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun Kataisen I hallituksen olemassaolo on havainnoitu edes epäsuorasti.
”Emme voi vielä täysin poissulkea mahdollisuutta, että muodostuessaan Kataisen I hallitus annihiloituu ja tuhoaa kaiken ympäriltään”, CERN:in pääjohtaja Rolf-Dieter Heuer varoitti.

7 vastausta aiheeseen “LHC-hiukkaskiihdytin muodosti Suomelle hallituksen”

Kyllähän se Katainen I jätti 700miljoonan euron reiän veronmaksajien kukkaroon. Portugalilaiset kiittelee ja Espanjalaiset pankkiirit etenkin.

Tietoa siitä, onko Jyrki Katainen nostettu pois kiihdyttimestä talouskasvun ja tasaveron noston kannattajana vai Norman Batesin ja Paavo Arhinmäen risteytyksenä, ei vielä ole.

Tiistaiaamuun mennessä ei ollut vielä tietoa, nostettiinko Jyrki Katainen kiihdyttimestä pois talouskasvun ja tasaveron noston kannattajana vai Norman Batesin ja Paavo Arhinmäen sekasikiönä.
”Kovasti tunnustelevat kädet sillä oli ja siinä ennen starttia se ruumiintarkasti puoluejohtajat ja Genevejärven ankat. Ihmisiinkin olisi käynyt käsiksi ellei olisi potkittu päin kukkaroa”, kertasi kiihdyttimen valvoja Rose Clover-Cornflower.

Tämähän tukee väitettä, jonka mukaan Paulin kieltosääntö pätee myös suomalaisiin puolueisiin. Jos tietää, mikä puolueen kanta on tänään, ei voi tietää, mitä se on huomenna.

Kataisen I hallitus ei luultavasti annihiloidu muutoin kuin siinä tapauksessa, että samanaikaisesti muodostuu Kataisen I antihallitus. LHC kiihdyttimen toimiessa puolella teholla tähän ei riittäne energiaa.

Ei hiukkaskiihdytintä Suomeen. Sen nimessäkin on ulkomaalaisen kirjaimen sisältävä lyhenne. Sitä paitsi hiukkaskiihdyttimet edustavat suomalaiselle kansallismielisyydelle vierasta monikulttuurista fysiikkaa, jossa väitetään pituuden muuttuvan nopeuden mukaan, ns. ”suhteellisuusteoriaa”. Tällainen suhteellistaminen kieltää suomalaisten ehdottoman ja suhteettoman paremmuuden tummaihoisiin kansoihin verrattuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkimus: Internet voi olla vaaraksi äideille

(MERIKANTO) Internetin vaaroja äitien kehitykselle on ehkä vähätelty, arvioi Jyväskylän yliopiston palkkahuippuosaamisyksikön Aino Sallinen -keskus. Tuoreessa tutkimuksessaan keskus katsoo, että...

Close