Kategoriat
Urheilu

Suomalaisen jalkapallon kuva ehkä liiankin iso juuri nyt

(TUKHOLMA) Suomalaisen jalkapallon iso kuva kasvoi tiistai-iltana poikkeuksellisen suureksi. Ruotsia vastaan pelatun ottelun jälkeen useat johtavat asiantuntijat arvelivat kuvan kasvaneen kenties liiankin isoksi.
”Arvioni mukaan 3–0 olisi sopivan iso kuva ja poikkeustilanteissa kenties jopa 4–0, mutta 5–0 on ehdottomasti liioittelua”, johtava asiantuntija kommentoi. ”Vaihtoehtoisesti olisi mahdollista, että jalkapallon isoa kuvaa katsottaisiin pienemmästä televisiosta, jolloin se olisi suhteessa pienempi, eli kenties 2–0”, johtava jatkoi.
Maajoukkueen valmentaja Mixu Paatelainen ilmoitti katsovansa isoa kuvaa jatkossa kilometrin tai kahden etäisyydeltä, jolloin se pienenee sopivasti.
”Tälleensä aika läheltä katsottuna kuva oli niin iso, että sinne hukkui parikin ruotsalaisten tekemää maalia”, Paatelainen sanoi.

2 vastausta aiheeseen “Suomalaisen jalkapallon kuva ehkä liiankin iso juuri nyt”

NYT SIIS TUOTA JOSSEI TÄHÄN ASIAAN TULE HETI JOTTAIN MUUTOSTA NII MINÄ SE POIKA ÄÄNESTÄN PERSUJA TAAS VAALEISSA!!11!

Suomen ilmaveivimaajoukkue näytti, että on mahdollista menestyä uskomalla omaan peliin. Minusta Mixun pitäisi antaa nyt hävitä useampi vuosi, että se usko omaan peliin löytyy. Kyllä se voittokin sieltä tulee. Itse tihrustin ottelun netistä, enkä nähnyt sitä isoa kuvaa, josta asiantuntijat puhuivat.
Huuhkajien pelin tasoa parantaisi työperäinen maahanmuutto, jossa ulkomailla pelaavat suomalaiset korvattaisiin asemalla notkuvilla ulkomaalaisilla. Ruotsin maaleistakin melkein kaikki teki se Zlatan Ihqutinowitz

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
LHC-hiukkaskiihdytin muodosti Suomelle hallituksen

(GENEVE) Kansainvälinen tutkijaryhmä on onnistunut muodostamaan Suomelle uuden hallituksen LHC-hiukkaskiihdyttimessä. Koska hallituksen muodostaminen vaatii suunnattoman paljon energiaa, se katosi lähes...

Close