Kategoriat
Politiikka

Vihreät takinkääntöön "ettei taidot ruostu"

(POLITIIKKA TODELLAKIN) Vihreät äänestävät Portugali-pakettia vastaan, koska aikaisemmin olivat ehdottomasti sen puolesta. Puolueen puheenjohtaja [search]Anni Sinnemäki[/search] ilmoitti aiemmin tänään, että vihreät on ollut jo riittävän kauan tiettyä mieltä, joten nyt on aika muuttaa mielipidettä ilman selitystä 180 astetta.
”Ihan vaan ettei pääse taito ruostumaan. Emme voi lähteä siitä, että äänestäisimme jonkin asian puolesta ihan vain siksi, että olemme puolen vuotta kertoneet kaikille, että se on ainoa oikea ratkaisu”, Sinnemäki totesi pitämässään lehdistötilaisuudessa.
Sinnemäki sai laajaa tukea keskustan riveistä, mistä muistutettiin, että myös he ovat unohtaneet kaikki ehdottomat ja kiertämättömät argumentit, joita he ennen vaaleja tukipaketin puolesta esittivät. Niinpä keskustalla ”ei ole aiheesta mielipidettä, ennen kuin todennäköiset hallituspuolueet koertovat omansa”, linjaa puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja tunnetusti fiksu kaveri [search]Timo Kalli[/search]:
”Kuten ennen vaaleja sanoimme, kysymyksessä ovat suomalaiset työpaikat ja hyvinvointi, joiden edestä meidän on tehtävä kaikkemme. Siksi meillä ei ole omaa mielipidettä ennen kuin tiedämme, mikä mielipide on paras poliittisen pelailun kannalta.”
Myös demarit ovat ilmoittaneet olevansa tästä, kuten muistakin asioista, jotain mieltä. [search]Eero Heinäluoma[/search] korostaa, että puolueen näkemys on se oikea, ja kaikki huomaavat tämän kyllä kunhan mielipide kerrotaan sitten jälkikäteen, ehkä.

9 vastausta aiheeseen “Vihreät takinkääntöön "ettei taidot ruostu"”

!oj ätääp on – ,atsutsav emme – ,emmatsutsav niomaS !atsiatsav neettaairep nedierhiv no nenimätnääknikaT

Se, että sanoutuu irti siitä, että SDP ja Persut jauhoivat valtavaa paskaa ennen vaaleja ja syövät sanansa heti vaalien jälkeen jo ennen hallituksen muodostamista on ihan tarpeeksi hyvä syy tehdä takinkääntö.

Miksi Lehti pilkkaa vain monikulttuurisuuskriitikoita eikä lainkaan esim. vihreitä?

Hyvä Lehti ! Hyvä että uskalatte tehdä pilaa muistakin kuin meistä persuista, kun vähän natseillaan ja puhutaan typerää paskaa. Ne jokka sanoo meitä natseiksi, ni kattosivat vaan itteäänsä !

Joo, ei ehdottomasti käänny takki, tai joo kääntyy ei tietysti, mutta jos on riittävän hyvä syy. Esimerkiksi hyvätuloinen ministerinvirka tai ei ihan vaan virka-auto tai edes joo ilmanen taksikortti ku ei joo oo tota, periaatteen vuoks, omaa autoo. Jep et nyt sitte ollaan taas toistamieltä – että mitäkö? – no ei joo tässä nyt oikein tiedä enää itsekään!

Woe elämä sentään. Kun ottaa viimeaikaiset hallitusviherrykset vielä huomioon, niin on niin aktuellia että.
Tämän voisi kierrättää vaihtamalla päivämäärää tuoreempaan? Tässä kantaisi Lehtikin vastuunsa tuottavuudennostamistalkoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maahanmuuttokriitikot todella, todella onnellisia natsipuolueen perustamishankkeesta

(KOTIMAA TODELLAKIN) Suomeen on perusteilla natsipuolue, mikä on saanut maahanmuuton etabloituneet vastustajat ihan tosi tyytyväisiksi. Puolueen taustalla oleva yhdistys muun...

Close