Kategoriat
Kotimaa

Maahanmuuttokriitikot todella, todella onnellisia natsipuolueen perustamishankkeesta

(KOTIMAA TODELLAKIN) Suomeen on perusteilla natsipuolue, mikä on saanut maahanmuuton etabloituneet vastustajat ihan tosi tyytyväisiksi.
Puolueen taustalla oleva yhdistys muun muassa haluaa puolueen johtajan arvonimeksi Führer. Ihan oikeasti, sieltä Ulvilasta joku alkaa kutsua itseään Führeriksi ja sillä on kavereita, jotka sitten kutsuvat sitä vittu Führeriksi. Sitten kaikista mahdollisista ihmisistä juuri nämä riemuidiootit alkavat määritellä sitä, että kuka on oikea suomalainen. Tieto on otettu tyytyväisenä vastaan muun muassa maahanmuuton vastustamisella profiloituneissa perussuomalaisissa.
”Kiitti jätkät. Tämä oli muuten juuri se, mitä tarvittiin, ettei näytetä aivan täydellisiltä idiooteilta. Että kiitos, kiitos oikein vitun paljon”, todetaan puoluetoimiston lähettämässä onnittelusähkeessä. Maahanmuuton vastustajien suosiman hommaforumin johdossa ollaan yhtä innostuneita.
”On muuten tämän jälkeen aina vaan helpompi vakuutella ihmisille, että ihan pelkin järkisyin ollaan liikkeellä, eikä yhtään ole mukana ennakkoluuloisuutta tai käsistä karannutta itsekorostusta, että nyt jätkät kiitti oikeesti”, onniteltiin keskustelupalstaa ylläpitävän Homma ry:n laatimassa julkilausumassa.
”Ululuu, ululuu”, kuvaili puolestaan omaa näkemystään ihan kaikesta tuore kansanedustaja ja neekeriukko [search]Teuvo Hakkarainen[/search]. Kaikki maahanmuuton vastustajat olivat kuitenkin yksimielisiä siitä, että natsipuolueesta keskusteltaessa natsikortin vetäminen on kohtuutonta.

16 vastausta aiheeseen “Maahanmuuttokriitikot todella, todella onnellisia natsipuolueen perustamishankkeesta”

Hitlerkin perusti natsipuolueen! Ja halusi, että sitä kutsutaan Führeriksi! Ihan hyvin toimi 30-luvulla, ja otettiin vakavasti.

Sananvapauden väsymättömänä puolustajana olen ilmiantanut tämän punaviherfasistien kirjoittaman vihakirjoituksen ylläpidolle, supolle, KPR:lle ja Gestapolle. Tässä artikkelissa käsitellään sarkastiseen sävyyn Hommaa ja Persuja ja se on sananvapauden nimissä ihan ehdottoman kiellettyä. Kyllä täyttää jo herjauksen tunnusmerkit vihjata esim. hommalaisten rasistisista mielipiteistä!
Hakkarainen haluaa tähän vielä sanoa, että ukko huutaa ”uli uli uli” eikä ululuuta. Ei muuta valittamista asiasisällössä hänen puolestaan.

Natsit mainittu!
Natsikortti mainittu!
Jätkät mainittu!
Persuskortti mainittu!

No tämähän on sanan varsinaisessa merkityksessä *vanha* puolue 😀

No totta vitussa se on ihan eri loogista ruveta kutsumaan saksankielisellä nimellä äärisuomalaisuuspuolueen johtajaa. Koska ei voi olla natsi jossei puhu kieltä, elokuvissakin jäi epänatsit aina kiinni kun eivät osanneet kunnolla saksaa.

Montako kommunistista puoluetta Suomessa onkaan nykyään, liekö jokaisella kommunistilla oma puolue? Kyllä Suomi yhden natsipuolueen kestää, ja vaikka Juché-aatteellekin oman puolueen kun ystävyysseurakin on olemassa.

Olisivat voineet ottaa kotipaikakseen keskipohjanmaalaisen Kaustisen. Siellä puoluekokoukset oltaisiin voitu aloittaa tyylikkäästi kolmiulotteisella holo-multivideo- ja valoshow-esityksellä:
Valotaideteoksen nimi olisi luonnollisesti ollut holo-Kaustinen.

Juuri tämänkaltaiset tekstit ovat näinä aikoina mielenkiintoisinta luettavaa. Vilpittömästi voin sanoa, että en ole varma 1) Oletko tosissasi, 2) Provosoitko, 3) Onko tämä jonkun oikeistolaisen tekemä vasemmistoa pilkkaava satiirinen kirjoitus. Raja on äärimmäisen pieni.
Voimme olla kuitenkin yhtä mieltä, että kaikissa edellämainituissa lähes poikkeuksetta on valtavia aukkoja argumentoinnissa, lähtökohtaisissa tiedoissa ja.. kaikessa.
Jos kuitenkin olet tosissasi (epäilen että olet), niin voisitko vastata, että 1) Keitä tarkoitat maahanmuuttokriitikoilla? 2) Onko tosiaan hyvä leimata koko perussuomalaista puoluetta (ei, en pidä perussuomalaisia järin hyvänä asiana) Teuvo Hakkaraisen ja homma-forumin perusteella? ja 3) kohdasta ”Kaikki maahanmuuton vastustajat olivat kuitenkin yksimielisiä siitä, että natsipuolueesta keskusteltaessa natsikortin vetäminen on kohtuutonta.” Keitä tarkoitat ”maahanmuuton vastustajina” (jos puhut hommasta, et ole joko ymmärtänyt TAI lukenut kyseisiä tekstejä, vaan leimannut koko forumin satunnaisten idioottien (joista oletettavasti ainakin osa on ihan vasemmiston tekemiä hassunhauskoja trollihahmoja.) Ja toiseksi; voisitko vielä linkittää tekstin, jossa ”Tieto on otettu tyytyväisenä vastaan muun muassa maahanmuuton vastustamisella profiloituneissa perussuomalaisissa.” Jos viittaat joihinkin tiettyihin kansanedustajiin, niin kerro toki keihin ja anna linkki kyseisiin teksteihin. Jos taas leimaat perussuomalaiset pelkästään joidenkin äänestäjien perusteella, niin hoh-hoijaa. ”Kuulin et yks vihree sano et pitäs olla anarkia.” Näin ollen Suomessa tulisi olla anarkistinen kaaos vihreiden mukaan.

Nykyisistenkin kansallisten (”natsionalististen”) kielten kanssa olen helisemässä.

Juuri J.L::n kommenttien kaltaiset tekstit ovat näinä aikoina mielenkiintoisinta luettavaa :DDD.

Argumentoituaan lehtilehti-blogistin suohon J.L siirtyy epäilemättä haarniska kiiltäen YouTubeen kommentoimaan TheOnion-uutistoimiston videoiden näennäistä epäaitoutta.

Noh, nyt jäitä hattuun nyt siellä ulkomaisissa medioissa. Tämä on kuitenkin maan sisäinen asia ja me suomalaiset odottelemme täällä ihan rauhassa, että natsit ilmoittavat virallisesti, mikä puolueen kanta on esimerkiksi Portugalin apupakettiin ja pakkoruotsiin.
Sitten vasta katsotaan, että millaisella ohjelmalla sopivat hallitukseen ja mitkä salkut natseille parhaiten sopisivat. Olemme kuulleet, että heillä saattaisi olla jokin lopullinen ratkaisukin, mikä saattaisi olla tervetullut apu tähän lukkiutuneeseen hallitusneuvottelutilanteeseen…

Onko ”J.L” samalla nimellä homma foorumissa? Kiitos nauruista. Melkein myötähäpeää pukkasi luettaessa 🙂

Seuraavan kerran kun taas päivitätte sivujenne ulkoasua, vinkatkaapa tekijälle, että ottaa selvää mitä kontrasti tarkoittaa. Pilaatte luettavuutta aivan turhaan tummuusasteeltaan samankaltaisilla elementeillä. Vihreät numerot keskiharmaalla pohjalla ovat täysin lukukelvottomia.
Jos taas teillä on tarkoituskin tehdä mahdollisimman paskat sivut, lisävinkkejä löytyy esim. sivulta webpagesthatsuck.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Otsikkonikkarit kiroavat Osama bin Ladenin kuolemaa

(LEHDISTÖ) Useiden iltapäivälehtien toimituksissa hikoiltiin maanantaina, kun tieto Osama bin Ladenin kuolemasta tuli julkisuuteen. Lehdistö ei ollut varautunut maailman etsityimmän...

Close