Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Kallion leipäjono siirrätetään Romaniaan

(PIRITORI) Taloyhtiö aikoo kieltää Heikki Hurstin masinoiman leipäjonon Helsingin Kalliossa. Asunto-osakeyhtiö Helsinginkatu 19 Oy Ab:n asukkaat, yrittäjät sekä heidän asiakkaansa joutuvat näkemään nälkää keskiviikkoisin ja perjantaisin.
“On luonnollista että taloyhtiömme omistaja-asukkaat eivät halua nähdä nälkää. Taloyhtiömme hallitus on kyllästynyt käsittelemään valituksia Heikki Hurstin leipäjonosta”, hallituksen puheenjohtaja Väinö von Wikstedt sanoo. “Myös muualta on tullut valituksia. Eräskin lähetti vihaisen tekstiviestin ettei voi pysäköidä väärin jonon vuoksi jalkakäytävälle.”
Myös taloyhtiön vuokraamat liiketilat ja yrittäjät kärsivät. Esimerkiksi Alko valittelee, kuinka jonopäivinä asiakasvirrat romahtavat.
“Monet kanta-asiakkaamme joutuvat hakeutumaan noina päivinä esimerkiksi Riihimäen ja Porvoon toimipisteisiin taksilla”, pätkätyöläs sommelier Linda to Hollywood kertoo. “Vajetta ei paikkaa se, että jotkut leipäjonosta käyvät hakemassa huikkaa odottaessaan. Kallion vähäisen alkoholikysynnän vuoksi joudumme jo harkitsemaan koko Hesarin Alkon lopettamista.”
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Aimo Kala”]Aimo Kala[/search].)

8 vastausta aiheeseen “Kallion leipäjono siirrätetään Romaniaan”

”Fy helvete”, sanoo 8. kerroksen parvekkeensa panssarilasin läpi jonoa katseleva Gungerd D&G-Burberry. ”Saattans saattan, mun parvekepuuttarha, tomaatter, gurkkor, mene fyi härranjästas mätä, detta alkkis lemu allihuuppa. Och hördu, ei maksa mittä, portil vyöry bara sissä, skit också, mistä Jan-Erik ny pengar Barbados resa häh?”

Kuvasta päätellen uutinen on tullut cityhuuhkajalta. Muuten hyvä juttu, mutta eikö nälkäisten pitäisi mennä rahojen perässä pikemmin Portugaliin?

Te ootte vakoilleet mun mailiosoitteen selville!! Te ootte salaliitossa Osbaman ja CIA:n ja KGB:n kanssa! Ja miten te muka olisitte saaneet haastattelun Linda to Hollywoodilta!!!!! Lehti = ryssäjenkkisomaliromanivakoojien kansainvälinen liittouma ja illuminatum!! Peruutan Alkon tilaukseni!

Mitä jos ne ruoat jaettais yöllä? Valittajat olis nukkumassa ja liiketilat kiinni. Eikä tarttis normaalien ihmisten katella tollasta jonottamista!

Eikö leipäjonoa voitaisi siirtää Hakikseen samaan rappuun persujen puoluetoimiston kanssa?

Itseäni ainakin aivan suunnattomasti ärsyttää tuo laupeudentyö mitä Hursti tekee, täällä synnin pesässä ei kaivata moisia jeesuksia. Mikäli on puutetta niin kanikonttori palvelee, jos kaikki tavarat on jo siellä niin eikun varkaisiin perkele.

Nyt kyllä oiotaan mutkia kuin kiinteistövedättäjät ikään! Hurstin leivän jakelu tapahtuu Harjun puolella Helsinginkatua eli siis Alppiharjun kaupunginosassa. Kaiken lisäksi Alko sijaitsee naapurikorttelissa, ei samassa rakennuksessa.
Joku roti.

Fantastinen uudistus, Martin hei ratkas tän ongelman. Kun ei niillä luusereilla kummiskaan oo duunii niin niitten on siis ihan sama goisii päivät ja jonottaa yöt hei. Fantastista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vihreät takinkääntöön "ettei taidot ruostu"

(POLITIIKKA TODELLAKIN) Vihreät äänestävät Portugali-pakettia vastaan, koska aikaisemmin olivat ehdottomasti sen puolesta. Puolueen puheenjohtaja [search]Anni Sinnemäki[/search] ilmoitti aiemmin tänään, että...

Close