Kategoriat
Kotimaa

MTV3 kehittää paskanjauhantaa muuttuvassa mediamaailmassa

(PASILA) MTV3 kehittää paskanjauhantaansa vastaamaan entistäkin paremmin monimedian sisältötarpeisiin. Ensimmäisenä paskanjauhannankehittämishankkeena kaikki määräaikaiset ja tarvittaessa töihin tulevat toimittajat on irtisanottu ja heidät palkataan takaisin alihankintayhtiön kautta.
Tätä kutsutaan ”tarpeen ja työjärjestelyjen tarkastamiseksi”, mikä päätoimittaja Merja Ylä-Anttilan mukaan kuvastaa sitä, että MTV3 osaa tarvittaessa jauhaa maailmanluokan paskaa myös omista asioistaan. Ylä-Anttila korostaa myös sitä, että harhaanjohtavia otsikoita ja hämäävästi kirjoitettuja uutisia voidaan julkaista MTV3:n sivuilla jatkossakin, olivatpa työntekijät siten Maikkarin omia tai jonkun muun leivissä.

6 vastausta aiheeseen “MTV3 kehittää paskanjauhantaa muuttuvassa mediamaailmassa”

Ryhdy reportteriksi!
Oletko törmännyt aiheeseen, joka sinua kiinnostaisi, mutta siitä ei ole tehty vielä juttua? Haluatko tietää jostain aiheesta lisää asiantuntijalta? Ryhdy MTV:n uutisten faniksi Facebookissa ja lähetä sivuston kautta juttuaihe tai idea. Vinkin lähettäjä saa oma nimensä MTV:n nettisivuille aiheesta tehtyyn juttuun.
Jutun aihe voi olla mikä tahansa, kaikki ideat otetaan vastaan ja parhaimmista tehdään juttu. Kiinnostavan idean löytyessä, toimittaja voi myös ottaa yhteyttä asiantuntijoihin ja haastatella heitä aiheen tiimoilta.
MTV:n uutisten Facebook-sivustolla voit antaa juttuvinkkisi tai keskustella aiheesta Facebookissa arkisin (9-17) päivystävän toimittajan kanssa. Juttuidean voit myös tarvittaessa lähettää sähköpostitse päivystävälle Facebook-toimittajalle, osoite on muodossa, etunimi.sukunimi@mtv3.fi tai osoitteeseen uutiset@mtv3.fi.
Jos sinulla on valokuvia jostain päivän polttavasta uutisaiheesta tai juttuideaasi liittyy myös kuvamateriaalia, voit liittää sen mukaan juttuvinkkiisi tai lähettää sen multimediaviestinä Uutissilmään numeroon 16316.
MTV:n uutisten Facebook-sivulla voit myös keskustella päivän uutisaiheista ja kommentoida kiinnostavia aiheita.

Tää on hyvä uudistus. Säästyy aikaa kun ei tarvi enää täälläkään käydä.

Mikä lehteä vaivaa ?? Ovatko toimittajat istumalakossa ? Maailmalla sattuu ja tapahtuu, mutta uutispäivityksiä ei tule. Minua etenkin kiinnostaisi saada tietooni se, että onko ranska jo ehtinyt antautua libyalle ja se, että olenko liian ruma saadakseni pillua ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Taidekiista repii perussuomalaisia

(MONTMARTRE) [search term="perussuomalaiset"]Perussuomalaisten[/search] ehdokkaat ovat joutuneet ilmiriitaan postmodernista taiteesta. Puolueen sisällä on jo ehditty vaatia puolueen valtuuston jäsenen ja eduskuntavaaliehdokkaan Sirkka-Liisa Lamminkosken eroa...

Close