Kategoriat
Politiikka

Lehden avulias vaalikone on julkaistu

Lehti julkaisee tänään maailman ensimmäisen preskriptiivisen vaalikoneen. Edistyksellistä takuumiesteknologiaa hyödyntävä vaalikone löytää käyttäjälle parhaan mahdollisen ehdokkaan tuleviin eduskuntavaaleihin. Lisäksi se estää käyttäjästä valitsemasta typerästi. Samizdat-konserni aikoo lisensoida teknologian kaikille tärkeimmille tiedotusvälineille seuraaviin vaaleihin mennessä.
Olkaa hyvä: Lehden eduskuntavaalikone 2011

3 vastausta aiheeseen “Lehden avulias vaalikone on julkaistu”

Postscriptiivinen olisi tuottanut paremman ulkoasun tulostettuna, ja pre-emptiivisyys olisi vähentänyt tarpeellisten kysymysten määrää. Kun kannatan poliisille vapaata oikeutta kotietsintöihin ituhippien viljelmille, niin turha enää kysyä hyväksynkö siviilipalveluksen, pääjalkaisten ja hominidien avioliitot, Mannerheimin ratsastajapatsaan korvaamisen minareetilla tai Avant Garde-taiteen. Lisäksi Pohjanlahti olisi padottava Merenkurkun kohdalta ja rakennettava ydinvoimaloita niin että lauhdevedet pitävät altaan sulana läpi talven ja ydinvoimalla pumpataan vettä padon taakse. Tähän sitten helposti säädettävä vesivoimalaitos tuottamaan sähköä.

Vaalilekuri määräyksest mää tiäräm mitä pualuet äänestä (sain ripulin hoito-ohje samal), oon syäny jo pari viik Persuje estolääkityst, vatta valla nipistele ko jännittäs kui täs käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ilta-Sanomat luovutti vetoomuksen laskutaidon puolustamiseksi

(HELSINKI) Pääasiassa mökkihuussin karikkeena ja kauppahallista ostettujen kalojen pakkaamiseen käytetty Ilta-Sanomat luovutti opetusministeri Henna Virkkuselle vetoomuksen, jossa vaaditaan kouluihin parempaa...

Close