Kategoriat
Kotimaa

Internet löytyi kuolleena Tampereelta

(TOHLOPPI) Lähinnä pornografian välittämiseen käytetty kansainvälinen tietoverkko internet on löytynyt kuolleena Tampereen Tohlopista. Alustavien arvioiden mukaan itsemurhan mahdollisuutta ei voida vielä sulkea pois, sillä viimeisten silminnäkijähavaintojen mukaan internet oli ennen kuolemaansa seurannut Ajankohtaisen Kakkosen suurta netti-iltaa. Homojen, evankelis-luterilaisen kirkon ja Matti Apusen mielipidettä asiaan selvitetään parhaillaan.

9 vastausta aiheeseen “Internet löytyi kuolleena Tampereelta”

Internet on kuollut! Ilta-Sanomiin nyt hopi hopi 48 sivun värikuvaliite. Minulta on tulossa talvisotaa isompi itku. Osoitan Mannerheimin kokoista mielenkiintoa. Olen valmis maksamaan 2,50 euroa. Haluan seurata tilannetta livenä hetki hetkeltä ja tsekata kuumimmat videot. Ai niin. Internet on kuollut.

Poliisin mukaan internet-turman tutkinta jatkuu hiuksettomien, mustelmaisten ja osin raajarikkojen a2-keskustelijoiden puhuttamisella yksitellen. ”Tilanne on heille nyt erityisen haastava, koska he joutuvat selkein sanoin ja perustelluin mielipitein kertomaan illan tapahtumista ja suhteestaan vainajaan”, vanhempi konstaapeli Urpo Museo-Saab toteaa. ”Tulevissa neljän kuukauden kuulusteluissa siihen kuitenkin varmasti päästään”, Museo-Saab uskoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden avulias vaalikone on julkaistu

Lehti julkaisee tänään maailman ensimmäisen preskriptiivisen vaalikoneen. Edistyksellistä takuumiesteknologiaa hyödyntävä vaalikone löytää käyttäjälle parhaan mahdollisen ehdokkaan tuleviin eduskuntavaaleihin. Lisäksi se...

Close