Kategoriat
Kotimaa Ulkomaat

Ulkoministeriö lupaa kriisiapua Helsingin Sanomien ja Aamulehden pääkirjoitustoimituksille

(SANOMATALO) Ulkoministeriö järjestää lähipäivinä apua Sanoman ja Alman työntekijöille, jotka ovat kärsineet Suomen jäämisestä Libya-operaatiossa sotatoimien ulkopuolelle. Ministeriön tiedottaja Se-ja-Se kertoo, että kyseessä on ensisijaisesti keskusteluapu, mutta myös esimerkiksi huopia ja lämmintä keittoa pyritään toimittamaan paikan päälle mahdollisimman nopeasti.
Sen-ja-Sen mukaan avunantoa vaikeuttaa pääkirjoitustoimitusten ongelmien vaihtelevuus. Osa tarvitsisi apua ennen kaikkea yhä käynnissä olevaan voimakkaaseen shokkiin, kun taas osa kärsii pahoista jälkitraumaattisen stressin oireista. Myös useat kansalaisjärjestöt ovat ilmoittaneet halustaan auttaa. Punainen risti on ilmoittanut voivansa tarvittaessa järjestää vuorokauden varoitusajalla pääkirjoitustoimituksille polkupyöräsulkeiset.
Tietoa toimitusten sisältä on tullut niukasti, mutta viestit ovat olleet erittäin huolestuttavia. Torstaina Helsingin Sanomien toimituksesta saatiin lähetettyä hajanainen pääkirjoitus, jossa kuvattiin tunnelmia paikan päällä pelottaviksi.
”Ruotsin päätös osallistua Libyan lentokieltoalueen valvontaan toteutuu nopeasti. — Nopeus on mahdollista, koska uusimmat versiot Ruotsin ilmavoimien Jas Gripen -hävittäjistä ovat Nato-yhteensopivia — asevoimat saavat poliittista arvostusta — Reinfeldtin vähemmistöhallitus on vaikeissa tilanteissa toimintakykyinen.”
Ulkoministeriö päättää vielä tällä viikolla, esittääkö se samalla lentokieltoalueen perustamista Aamulehden ylle.

6 vastausta aiheeseen “Ulkoministeriö lupaa kriisiapua Helsingin Sanomien ja Aamulehden pääkirjoitustoimituksille”

Kiviniemen hallituksen mukaan ulkoministeri tarja stubba on työmatkalla tallinnassa mutta tosiasiassa hän on loikannut finne.hän ei voi katsoa virrestä kun toimituksissa kärsitään.

Juuri tulleen tiedon mukaan myös Libyan valtio on ilmoittanut lähettävänsä kriisiapua Sanoman ja Alman pääkirjoitustoimittajille. Toimitusten raunioissa piileskelevät ihmiset pyritään kokoamaan erillisiin telttoihin, jotta viruksen tarttuminen estetään.

Tällaisella hetkellä Sanoma ja Alma voisivat lyöttäytyä MTV3:n kanssa yhteen jotta voisivat itse osallistua Libyan operaatioon. Ostettaisi isolla rahalla libyan TV:sta tunnin slotti sunnutaina ja näytettäis siellä suorana Suomen Idols-finaali. Heikki Paasonen vetäisi siellä että ”helou mai lipyan frends, vii häv a spesal gest foor juu: hiör is Hevi-Ari! Juu nou him, jees?” Seuraavana päivänä kaikki otsikot huutaisivat punaisena: IS lopetti libyan sodan! IL tainnutti kapinalliset! Nelonen mukana libyan operaatiossa! Onko tässä Arto Länsman alasti- katso kuvat!

Heh-Heh, melkein meni Suåmi armeija ansaan, oltais vallattu heti Suåmi jos hornetit olis lähteny, tai ainakin itsenäistytty!
Suåmen ilmavoimat ovat vain Ålandian separatisteja varten, vastaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Internet löytyi kuolleena Tampereelta

(TOHLOPPI) Lähinnä pornografian välittämiseen käytetty kansainvälinen tietoverkko internet on löytynyt kuolleena Tampereen Tohlopista. Alustavien arvioiden mukaan itsemurhan mahdollisuutta ei voida...

Close