Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Vihreät tekevät holokaustista kynnyskysymyksen

(HELSINKI) Vihreät ei suostu lähtemään hallitukseen, joka toteuttaa holokaustin tai muun kansanmurhan. Puolueen puheenjohtajan [search term=”Anni Sinnemäki”]Anni Sinnemäen[/search] mukaan asia on puolueelle ehdoton kynnyskysymys.
”Sellaiseen hallitukseen, joka on sitoutunut holokaustin toteuttamiseen, me emme lähde”, Sinnemäki kertoo.
Varsinkaan silloin puolue ei lähde hallitukseen, jos holokaustin toteutus kirjataan hallitusohjelmaan. Jos hallitus kuitenkin päättää toteuttaa holokaustin, Sinnemäen mukaan vihreille on äärimmäisen tärkeää, että he voivat ainakin äänestää eduskunnassa sitä vastaan. Sinnemäki ei kuitenkaan ota kantaa siihen, lähteekö vihreät hallituksesta, jos holokausti toteutetaan.
”On oltava realisti ja mietittävä, olisiko hallituksesta lähtemisestä enemmän haittaa kuin hyötyä”, Sinnemäki sanoo.
Sinnemäen mukaan hätäisestä päätöksestä jättää hallitus voisi olla haittaa puolueen poliittiselle uskottavuudelle.
”On, on. Ihan oikeasti, on meillä vielä poliittista uskottavuutta”, Sinnemäki vakuuttaa.

14 vastausta aiheeseen “Vihreät tekevät holokaustista kynnyskysymyksen”

Miksi toteuttaa uutta holokaustia, kun edellisenkin loppuun saattaminen on niin pahasti kesken?

Myös holokaustin, ja puolueen omien holokaustiaikeiden kieltäminen, tulisi olla kynnyskysymys sille pääseekö puolue eduskuntaan, vai joutuuko porukka tyytymään mielipiteidensä jakamiseen kaljabaarin skininurkkauksen kanssa.

Kyllä vihreetkin voi olla ihan pikkusen holokaustia. Lentokoneellakin saa joskus lentää ja silleen. Ei pidä olla funtamentalisti.

Taas Virheät sortavat epäreiluilla vaatimuksillaan Perussuomalaisia. Sitä paitsi ei semmosta holokaustia koskaan tapahtunutkaan, joten se pitää ottaa uusiksi. PS: Huomatkaa, miten rohkeasti kyseenalaistan stalinistisella sensuurilla ylläpidettyjä virallisia totuuksia.

Siis ihan totta! Hallituksessa me voidaan vaikuttaa. Oppositiossa ollaan kuin Jutta: kaunis kattella, kauhea kuunella ja kaikkien kaukaa kiertämä. Holokaustiinkin voi liittää kivan ekologisen ulottuvuuden esim. suosimalla maakaasua tai kotimaisia risuja. Ei hirtetä itseämme tällaiseen joustamattomuuteen vaan pyritään positiivisessa hengessä vaikuttamaan johonkin. Eiks jeh?

Holokaustista ei sovi repiä huumoria, koska se on sopimatonta. Holokausti-vitsit eivät maistu miltään, koska ne ovat mauttomia.

Ressun ja HoloKaustisen uudet seikkailut politiikan ihmeellisessä maailmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuntien palkkaneuvotteluissa kovat vaatimukset

(HELSINKI) Kuntien palkkaneuvottelut ovat pysähtyneet palkansaajajärjestöjen esitettyä tavoitteensa. "Kyllä meillä on ensisijaisena motiivina ensinnäkin pitkittää neuvotteluita, toisekseen taata kohtuuttomat palkankorotukset...

Close