Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies luki ohjelmiston sopimusehdot

(INKOO) Paikallinen mies Lerssi Tero-Heppi sai luettua Applen iTunes-kaupan sopimusehdot kokonaan tänään aamupäivällä. Urakka kesti kolme yötä ja kolme päivää.
”Ka eekä ko viime viikolla iski lenssu niin minä että kai sitä jottain pystyypi tuota tekemään nii ettei ihan kokonaan tuota oo lötkönä vuan koko mies”, Tero-Heppi kommentoi.
Neljättä kuukautta työttömänä ollut Tero-Heppi aikoo seuraavaksi aakkostaa kirjahyllynsä.

11 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies luki ohjelmiston sopimusehdot”

Haluaisin huomauttaa herra Hepille että lukeminen ja luetun ymmärtäminen ovat eri asioita. Menisit loinen oikeisiin töihin.

Tämähän lehti alkaa olla aivan kauppalehden tasoa, kun täällä julkaistaan kaikenlaisia seiska-tason juttuja. Hyh hyh.

Applen iTunesin monikäyttöisyys on havaittu myös Kihniössä. Keittiössään poreilevien höyryjen seasta tavoitettu Auvo Diapam-Pölly kertoo, että on keittänyt konetta kolme päivää omenahillossa AC/DC:n soidessa. ”CIA käy soittelemassa ovikelloa, en avaa, tulkoot s**tana Thunderboltilla katosta läpi”, Diapam-Pölly lataa oikea käsi viistosti ylöspäin suunnattuna.

But I was just about to develop a nuclear bomb and I need a Genius to help me!

”Paikallinen mies” on hieman heikko ilmaus: Ei suomenkielessä yleisesti käytetty ja liian selkeästi Onionista kopsattu. Miten ois ”Oman kylän poika” tai jotain muuta luonnollista ja paremmin rip offia peittelevää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vihreät tekevät holokaustista kynnyskysymyksen

(HELSINKI) Vihreät ei suostu lähtemään hallitukseen, joka toteuttaa holokaustin tai muun kansanmurhan. Puolueen puheenjohtajan [search term="Anni Sinnemäki"]Anni Sinnemäen[/search] mukaan asia...

Close