Kategoriat
Kulttuuri

Paikallinen tv-kriitikko keksi hyvän rinnastuksen

(KIHTI) Urjalan Sanomien paikallinen tv-kriitikko Tor Heyerdahl keksi hyvän rinnastuksen, jota hän käyttää tulevassa kolumnissaan. Lehden ennakkotietojen mukaan Heyerdahl aikoo verrata Putous-ohjelman suosiota eduskuntavaaleihin.
”Hirveä suosio on ohjelmalla ja sitten siinä on semmoinen hahmo, joka on ihan niin kuin suomalainen poliitikko. Nimittäin kylläpä kertookin jotain maailmasta tämä havaintoni ja on myös yhteiskuntakriittinen havainto se”, Heyerdahl arvelee.
Seuraavassa kolumnissaan Heyerdahl todennäköisesti poimii median valtoimenaan poukkoilevasta virrasta kielikuvia, jotka tökkivät häntä väärään silmään kuin hammastikku tomaattisalaatissa. Hän ei halua kuitenkaan ennalta sulkea pois mahdollisuutta toiselta viiltävän yhteiskunnalliselta havainnolta.
”Olen ollut huomaavinani, että varsin moni television katsoja on aika tyhmä ja tekijät myös. Hukkaan joutuisivat ilman ohjeistustani”, Heyerdahl pohjustaa potentiaalista kolumniaan.

3 vastausta aiheeseen “Paikallinen tv-kriitikko keksi hyvän rinnastuksen”

Kuulostaa ihan Kansallisteatterin Pohjantähti 2011 -näytelmältä! Näppäriä rinnastuksia nykyaikaan, ovelia läppiä historiasta, ihanaa naisnäkökulmaa! …

Tv-kriitikon työ on eräs haastavimmista. Johanna Tukiaista, Matti Nykästä ja BB:tä mahtaa olla pirun vaikea ujuttaa jokaiseen omaan tuotokseen. Mutta onnistuu. Pisteet paikallislehden Aimo Aasinsillalle ja Hinkit Tyrkylle, he eivät petä luottamustani. Ehdolle vaa sinne kongressiin. Eiku mikä se on, senaatti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies luki ohjelmiston sopimusehdot

(INKOO) Paikallinen mies Lerssi Tero-Heppi sai luettua Applen iTunes-kaupan sopimusehdot kokonaan tänään aamupäivällä. Urakka kesti kolme yötä ja kolme päivää....

Close