Kategoriat
Kulttuuri

Tuhannet vaarassa Scooterin keikalla Vantaalla

(ONNELA) Saksalaisen Scooter-soitinmusiikkiyhtyeen esiintyminen Vantaan Onnelassa oli vaarantaa tuhansien ihmisten hengen. Järjestäjien parhaista yrityksistä huolimatta yhtye pääsi soittamaan, jolloin yläkertaan ahtautuneet arviolta 1500 ihmistä altistuivat saksalaiselle huumorimusiikille.
Kun paikallaolijat tajusivat saapuneensa Scooterin keikalle, väkijoukossa levisi paniikinomainen tunnelma. Lehden haastattelemat silminnäkijät kertovat lukuisten ihmisten virtsanneen alleen ymmärrettyään tilanteensa. Erityisen törkeänä tekoa pidetään siksi, että Scooterille altistuneet uhrit olivat maksaneet lipuistaan lähes 30 euroa.

2 vastausta aiheeseen “Tuhannet vaarassa Scooterin keikalla Vantaalla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *