Kategoriat
Politiikka

Perussuomalaiset vaativat yksinoikeutta ilmastokaskuihin

(HELSINKI) Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan perussuomalaiset aikovat vaatia tulevassa hallitusohjelmassa itselleen yksinoikeutta ilmastonmuutos-aiheisten kaskujen kertomiseen. Lehden saamien tietojen mukaan [search]Pentti Oinonen[/search] on seuraavalla vaalikaudella ainoa kansanedustaja, joka saa kertoa hauskoja vitsejä ilmastonmuutoksesta eduskunnassa.
”Arvoisa puhemies! Kyllä todella ihmettelen tätä teidän, myös vasemmiston ed. Tiusasen, mielipidettä tästä ilmaston lämpenemisestä. Helsingissä ei ole kymmeniin vuosiin ollut näin paljon lunta kuin nyt on, ja vihreiden Sauri pyytää anteeksi taivaan isältä, kun lunta sataa. Varautuisi siihen, että talvi on vielä tulevaisuudessakin Suomessa eikä se tule koskaan jäämään taaksepäin. Tämä on sitä teidän pölhökustaa-populismia, ei meidän”, edustaja Oinonen harjoitteli jutun iskemistä eduskunnassa perjantaina.
Puheenjohtaja [search]Timo Soini[/search] on jo kokeillut Oinosen argumentin kopipeistaamista puheenvuoroihin vuosille 2012, 2014, 2015 sekä 2016.

2 vastausta aiheeseen “Perussuomalaiset vaativat yksinoikeutta ilmastokaskuihin”

Missä ilmasto, siellä ongelma. Mielestäni perussuomalaisten pitäisi saada yksinoikeus myös kopi-peistaukseen. Silloin joutusivat muutkin puolueet kuin me kokeilemaan politiikkansa kirjotusta itse, saatana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aller tuo Nuori lutka -lehden Suomeen

(FOURSQUARE) Aller alkaa julkaista 6–12-vuotiaille tytöille suunnattua Nuori lutka -lehteä. Yhtiön mukaan lehden kohderyhmää ovat kaikki ihmiset, joilla ei ole...

Close