Kategoriat
Kotimaa

Aller tuo Nuori lutka -lehden Suomeen

(FOURSQUARE) Aller alkaa julkaista 6–12-vuotiaille tytöille suunnattua Nuori lutka -lehteä. Yhtiön mukaan lehden kohderyhmää ovat kaikki ihmiset, joilla ei ole penistä ja jotka elävät vanhempiensa rahoilla. Tanskassa kehitetty konsepti on hyvä tuoda Suomen markkinoille juuri nyt, koska täällä esiteini-ikäisille ei vielä myydä tarpeeksi krääsää, toisin kuin elämänhalunsa menettäneille keski-ikäisille.
”Koskaan ei ole liian varhaista aloittaa nuorten naisten itsetunnon nakertamista. Tarkoituksemme on kiinnittää huomio siihen, että väärin stailattu ihminen ei ole ihminen ollenkaan vaan mikä lie troglodyytti”, Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä sanoo.
Tärkein syy lehden lanseeraamiseen on teini-ikäisille suunnatun Olet täysi nolla eikä kukaan rakasta sua -aikakauslehden menestys. Tulevaisuudessa tuoteperheeseen saatetaan lisätä samoin 6–12-vuotiaille suunnatut lehdet Senkin läski paskahousu, Nörttirunkkari ja Tunge nyt se D&D-manuaali perseeseen.

4 vastausta aiheeseen “Aller tuo Nuori lutka -lehden Suomeen”

Lehtitalon kassavirrat paisuvat edelleen syksyllä, jolloin Aller alkaa julkaista keski-ikäisille ja sitä vanhemmille suunnattua asialehteä. Monet varhaisteini-ikäiset ovat jo esittäneet huolensa grillimakkaran ja päiväkännien pöhöttämien vanhempiensa puolesta. ”Mutsilla ja faijalla on jo nyt iha tarpeeks paineita funtsaamisee. Ne ei saletisti tarttee enää mediaa siihe. V***u, oikeesti, kohta mä en saa duunaa mun pommia enkä vetää mun liimoja”, räkii mediatalon seinään 10-vuotias Lolita Orpo korkokengissään ja minihameessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden kattava pika-analyysi Nokian tilanteesta

(ESPOO) Nokia ilmoitti tänä aamuna aloittavansa yhteistyön Microsoftin kanssa. Lehden humalassa haastattelemien analyytikoiden mukaan se tarkoittaa todennäköisesti muutoksia, joiden vaikutuksia...

Close