Kategoriat
Talous

Lehden kattava pika-analyysi Nokian tilanteesta

(ESPOO) Nokia ilmoitti tänä aamuna aloittavansa yhteistyön Microsoftin kanssa. Lehden humalassa haastattelemien analyytikoiden mukaan se tarkoittaa todennäköisesti muutoksia, joiden vaikutuksia on vielä hankala arvioida, mutta se ei missään tapauksessa estä kattavan analyysin esittämistä.
”Tässä vaiheessa voidaan selkeästi todeta, että jotain on tapahtunut. Erittäin todennäköisesti huonosti käy”, sanoo Isä Analyytikko, jonka puuro oli liian kuumaa.
”Pitäisin varmana, että muutoksia on tapahtumassa. Lähes kiistämätöntä on, että hyvin käy”, sanoo Äiti Analyytikko, jonka puuro oli liian kylmää.
”Mitä? Että mitä se tarkoittaa? Jumalauta, tässä on tunti istuttu kavereiden kanssa aamukahvilla ja pitäisi vääntää Pihtiputaan mummolle rautalangasta asia, josta ei itsekään vielä tajua paljon mitään”, sanoo Lapsi Analyytikko, jonka puuro oli juuri sopivaa.

5 vastausta aiheeseen “Lehden kattava pika-analyysi Nokian tilanteesta”

Lähes Lopullinen Ratkaisu Suomen työvoimapulaan.
Mauri ja Anne : ”olemme luoneet jotain suurta”.
Jykä: FANTASTISTA !
Talous Eliitti: Nokian toimet ovat oikean suuntaisia, joskin riittämättömiä. CIA: So What ? Ajatollah Iiro V. Tämä oli ainoa ratkaisu. marjatiura: lapseni ON Jeesus-lapsi, onpas ! eli, Jeesus II.

Lukijalle jäi hieman epäselväksi oliko Lehti vai Analyytikot humalassa haastattelun aikana. Itse ainakin olen, joten ei hirveästi edes kiinnosta.

Tarkemmassa analyysissä olisi lienee paljastunut, että jos kissan perseeseen tungetaan kanki, niin kissa kuolee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perussuomalaiset ja Ilmastoa perseeseen ry yhteistyöhön

(MAAILMAN SINISIN TAIVAS) Perussuomalaiset ja ilmastoskeptinen Ilmastoa perseeseen ry aloittavat strategisen yhteistyön. Yhdistyksen puheenjohtaja Simo "Joki" Simojoki uskoo molempien osapuolten...

Close