Kategoriat
Politiikka

Perussuomalaiset ja Ilmastoa perseeseen ry yhteistyöhön

(MAAILMAN SINISIN TAIVAS) Perussuomalaiset ja ilmastoskeptinen Ilmastoa perseeseen ry aloittavat strategisen yhteistyön. Yhdistyksen puheenjohtaja Simo ”Joki” Simojoki uskoo molempien osapuolten hyötyvän järjestelystä, jonka lähtökohtana on, että vitut ympäristö paskana ole saatana.
”Taas kaikennäköistä tiedemiestä ja muuta käkkäräpäätä juoksee mediassa kertomassa, että ilmasto on olemassa, vaikka siitä ei ole kiistattomia todisteita vieläkään. Tämäkö on kiitos siitä, että isovanhempamme ja vanhempamme ovat kovalla työllä ja pitkää päivää tehden luoneet Suomen teollisuuden hyvinvointimme turvaamiseksi?” kysyy perussuomalaisten puheenjohtaja [search]Timo Soini[/search].
Puheenjohtajat muistuttavat, että ilmastoskeptisisyyden lisäksi heitä yhdistää epäily jatsimusiikin moraalia rappeuttavasta vaikutuksesta ja siitä, oliko muna tosiaan ennen kanaa vai sittenkin päinvastoin.
Ilmastoa perseeseen ry:n edustajaa haastateltiin Aikakaus-Lehden numerossa 01/2009, josta tämäkin vitsi on kopipeistattu.

6 vastausta aiheeseen “Perussuomalaiset ja Ilmastoa perseeseen ry yhteistyöhön”

te siellä lehdessä olette kyllä aivan pihalla. ettekö tiedä, että ilmava huumori on ennen kaikkea todellisuuteen pohjautuvaa. ei meitä naurata teidän vinoutuneen maailmankuvan mukaiset letkautukset, joilla ei ole todellisuuspohjaa. kritisoitte väärin ja vääriä asioita. terveisein jeesus.

Näin on. Poliitikot jalkopää levällään Hesarin keskiaukeamalle. Se on sitä läpinäkyvyyttä.

Mallin toimivuus, vaikuttavuus ja kustannustehokkuus ovat isoja kysymysmerkkejä. Hanke on alussa, jonka vuoksi on mahdotonta tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä sen tuloksellisuudesta. Koska kysymyksiä tulee riittämään, hankkeen toteutusta ja sisältöä arvioidaan terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen tutkimuksessa. Tutkimuksen kysymyksenasettelu ja menetelmät tästä. Toivottavasti mallin kustannustehokkuutta arvioidaan erikseen erillisessä tutkimuksessa (VATT?).

Oliko ilmasto, perussuomalaiset, Lipponen vai Mooses ensin?
Lipponen oli ennen Moosesta, Il Masto kuullostaa italialta ja Lipposella on ikisukulaisia Lombardiassa, ja Lipponen on persujen persu. MOT.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kokoomus päivittää matematiikan oppikirjat

(PYTHAGORAS) Kokoomus aikoo esittää seuraavaan hallitusohjelmaan matematiikan opetusohjelman täydellistä uudistamissa. Niin sanottu uusimpi matematiikka perustuu kokoomuksen think tankin oivallukseen siitä,...

Close