Kategoriat
Tiede

Kokoomus päivittää matematiikan oppikirjat

(PYTHAGORAS) Kokoomus aikoo esittää seuraavaan hallitusohjelmaan matematiikan opetusohjelman täydellistä uudistamissa. Niin sanottu uusimpi matematiikka perustuu kokoomuksen think tankin oivallukseen siitä, että on 23% arvonlisävero 1000 euron ostoksesta on eri asia kuin 17% arvonlisävero 10 euron ruokaostoksesta. Tästä keskeisestä oivalluksesta voidaan johtaa kaikki muutkin uusimpin matematiikan säännöt. Esimerkiksi voidaan osoittaa, että 1=-1, 1<0 ja 2=1.
”Tästä päästäänkin moraalifilosofian puolelle ja siihen, että on progressiivista verotusta verottaa kaikkia samalla tavalla, paitsi silloin kun he ostavat eri tuotteita, jolloin heitä kuitenkin verotetaan niistä keskenään samalla tavalla”, päävisiiri [search]Jyrki Katainen[/search] linjaa ja tekee kädellään hypnoottisen eleen.
Kokoomuksessa uskotaan vakaasti, että revisionististen voimien suunnittelema perinteinen laskento on kahlinnut Suomen talouden kasvua. Esimerkiksi matalapalkka-alat saadaan uusimpin matematiikan avulla vaikuttamaan entistä houkuttelevammilta.
”Siinä missä perinteisesti ajateltuna moni huonoa palkkaa saava tuntee olevansa palkkakuopassa, nyt voimme osoittaa heidän ansaitsevan itse asiassa paljon enemmän kuin julkisesti listatun yhtiön keskijohto”, valtiovarainministeri Katainen sanoo.
”Kun kohonneeseen tulotasoon yhdistetään kasvava epäsuora verotus, joka on siis progressiivista siksi että se on kaikille saman suuruinen, jää duunarille käteen huomattavasti enemmän kuin kukaan olisi voinut vielä hetki sitten uskoa”, vesiliukoista taulutussia kädessään vimmaisesti huitova Katainen visioi.

11 vastausta aiheeseen “Kokoomus päivittää matematiikan oppikirjat”

Jos minä hyvätuloisena ostan tonnilla jotain ja maksan ALVia 230 €, ja joku työtävieroksuva kannabiksenkasvattaja ostaa samassa ajassa kympillä safkaa ja maksaa ALVia 1.70 € niin onhan nämä ihan eri juttuja. Varsinkin kun tuo ACH-liimalta haiseva niljake jemmaa hinttibägiinsä kamaa satasella ja senkin minunkaltaiseni A-ryhmän asiakkaat kustantavat.

On toki otettava huomioon, että kun hyvätuloinen Uusi matematiikka rulez lahjoittaa yhteiskunnalle kolmattasataa erkkiä tuosta vaan, tuo kannabiksenkasvattaja ei peri asiakkaaltaan lain vaatimaa alv:tä lainkaan eikä näin ollen myöskään tilitä sitä eteenpäin. Todennäköisesti se nilkki vielä kääntää sen kympin safkansa, joten näin hän ei itse asiassa osallistu alvitalkoisiin ollenkaan, minkä takia pienempituloisten verotusta olisi itse asiassa kiristettävä.

Selätettyään markkinavoimat Käteinen ottaa nyt niskalenkin matematiikasta. Fantsua!

Nk. ”duunareilla” on hienot saksalaiset autot, minulla ei ole autoa ollenkaan. Nk. ”duunarit” (= paskalla työmoraalilla varustetut huijarit) ovat tämän maan eliittiä; pompottavat rehellisiä ihmisiä kuin rakeet heinäkuista aurinkorasvahierojaa.

Ei täällä mitään ironiaa ole. Moniko on kuullut remontista, missä ei olisi MITÄÄN valittamista työn valmistuttua? Onko jollain kokemusta siitä, että uusi keittiökalustus olisi asennettu niin, että asiakkaalla ei olisi mitään valittamista?
Miksi asioita ei voida tehdä kerralla hyvin ja oikein? MIK-SI!?!?
”Made in Finland” on synonyymi ilmaisulle ”paskasti tehty”.

Matematiikan kirjalla voi pelata tulevaisuudessa myös Angry Birdsiä, flash-tukea taitaa olla turha odottaa. Steve joutuu tästä vielä helvettiin, takaan sen.

Olen kokoomusnuorten kokouksissa joutunut useaan otteeseen puolustelemaan kannabiksenkasvattajia juuri tuon verosuunnittelun takia. Hehän ovat suuria yrittäjäsankareita, jotka osoittavat, ettei markkinoiden kontrollointi valtion toimesta onnistu. Monialahuumekauppiaiden perintätoimistot tulisi myös välittömästi vapauttaa valvonnasta, ettei itämafia valtaa Suomen markkinoita kotimaisilta yrittäjiltä.

Me puressuomalaisnuorissa huomasimme myös tämän kansan mieliä vaivaavan ongelman jo ajat sitten ja olemme jo vuodesta 1990 olleet sitä mieltä, että kannabiksenkasvattajat ovat suuria yrittäjäsankareita, jotka osoittavat, ettei markkinoiden kontrollointi valtion toimesta onnistu. Monialahuumekauppiaiden perintätoimistot tulisi myös välittömästi vapauttaa valvonnasta, ettei itämafia valtaa Suomen markkinoita kotimaisilta yrittäjiltä.

Minut Katainen kyllä vakuutti. Varsinkin tuo ”jää duunarille käteen huomattavasti enemmän kuin kukaan olisi voinut vielä hetki sitten uskoa”, vetosi minuun. Uskon asioistahan ei voi kiistellä, joten äänestän kokoomusta. Duunariksi yrittävänä korkeakoulutettuna pätkätyöläisenä se on ainoa realistinen vaihtoehto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruokaviikko maan tapaan

[powerpress] Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta...

Close