Kategoriat
Talous

Millaista on nyt olla Ilta-Sanomissa töissä? Ota yhteyttä Lehden toimitukseen

Suomen iltapäivälehtiekosysteemin tukipilari Ilta-Sanomat on historiallisessa murroksessa. Äskettäin paljastunut uusi strategia, johon kuuluu läpipaskojen, huonosti suomennettujen ja väärin otsikoitujen nettiuutisten julkaisu sekä hiihtävistä Kekkos-martoista kertovien talvisotalehtien julkaiseminen päälehden kainalossa, voi merkitä tuhansien lukijoiden henkistä kuolemaa Suomessa.
Mitä ajattelet tästä kaikesta Ilta-Sanomissa työskentelevä? Pettivätkö Appelsin ja Niemi sinut? Koska vaikeudet alkoivat? Pelkäätkö perheesi jäävän nyt tyhjän päälle? Ahdistuuko lempimarsusi iltaisin? Syötkö epäterveellisesti? Rakastaako äitisi sinua sittenkään?
Ota yhteyttä Lehden toimitukseen tästä. Viestit käsitellään luottamuksellisesti, eikä Lehti paljasta henkilöllisyyksiä.

9 vastausta aiheeseen “Millaista on nyt olla Ilta-Sanomissa töissä? Ota yhteyttä Lehden toimitukseen”

No aika vittumaistahan täällä on. Sanomien osaketta seurataan ja odotellaan seuraavaa ”Siltaa yli osakemarkkinoiden”. Kommentoidaan toimarin blogiin, että olisi kiva, josko saataisiin jotain linkkejä ulkomaisiin lehtiin, joista saisi taiottua jotain ”uutisia”. 5 minuuttia per juttu kun on annettu, niin google-translatella noita juttuja sitten käännetään. Kun tulee vain 34 recommendia juttuun ja 87 likeä, niin vaimonkin kanssa alkaa mennä huonosti. Siinä sitten yhdessä mietitään, miksei kukaan tykkää ja suosittele. Päätoimittajakin luulee meitä joksikin viranomaistahoksi, kun meihin pitäisi ottaa yhteyttä sikaflunssarokotuksien ja poliisin hommien takia. ”Olitko paikalla? Ota yhteyttä.”, ”Huomasitko finnin perseessä? Ota yhteyttä.”, ”Valehteliko Paavo? Ota yhteyttä.” – ei mua enää kiinnosta.
”Toimittaja järkyttyi – passissa väärä kuva”, että semmoinen uutinen! Psykiatria paikalle!

Kaikki pankkitilit tarkastetaan. Suomalaisten ei tarvitse olla huolissaan rahoistansa, nordea, cia ja wincapita ovat luvanneet turvata luotettavilla systeemeillään lähes kaikki pääomat.

Lasketaanko Sanomapainolla työskenteleminen? Kivaahan täällä on, voisivat vaan kehittää hiljasemmat painokoneet ja palkkaa lisää, kiitos.

Päivystävä biologi Ukko Home-Korva Alempien eliöiden laitokselta kertoo, että lyhytjännitteisten iltapäiväeliöiden ekosysteemi on vaurioitunut kenties korjaamattomasti. ”Eliöt ovat lakanneet lähes täysin liikkumasta ja metsästämästä ympäristössään. Ne odottavat, että saaliit tulevat koloon rakennetun koneen kautta valmiiksipureskeltuina. Näin eliöiden hampaat ovat surkastuneet, aivotoiminta kadonnut ja näkökin heikoissa kantimissa”, Home-Korva toteaa veristen tiedonriekaleiden räiskyessä päin kasvoja Töölönlahdenkadulla.

NASAn ja SETIn tutkijoiden mukaan älyllisen elämän etsintä iltapäivälehtien toimituksista havaittiin turhaksi jo vuosia sitten.

Iltapaivälehtien jututhan heijastavat vain ympäröivää
todellisuutta. Erityisesti meitä harmittaa että Tuksu-jutut meni sivu suun ihan väärille lehdille.

Mutta millaista on olla työssä Lehdessä? Kertokaapa! Onko enää varaa ulkomaanmatkoihin?

Hei!
Löysin kadulta tällaisen kirjelmän (joka haiskahtaa aivan kamalalle) ja tämän www-osoitteen, joten kirjoittelin sen tänne:
Kokeilin mennä töihin iltasanomiin pukeutuneena. Tein siitä kaikki vaatekappaleet ja suunnistin työpaikalle. Kaikki meni hyvin hetken matkaa, vaikka ihan pirun kylmä olikin. Kymmenisen minuuttia käveltyäni teipillä toisiinsa kiinnittamäni sivut kuitenkin alkoivat repeillä ja kohta huomasin olevani alasti rautatieaseman edessä. Joku pirautti paikalle auton ja sain kuljetuksen tänne missä nyt olen. Eivät ota uskoakseen selitystäni kun kerron olleeni menossa töihin ja tarkoitus oli olla töissä Iltasanomissa. Soittelevat jostain syystä jonnekkin ja kyselevät olenko paikan työntekijä. En kyllä tiedä minne pirauttelevat.
(Onneksi sattui olemaan piilossa ”siellä minne aurinko ei paista” yksi varakynä ja muistilehtiö.) Nyt heitän tämän kirjeen tuuletusluukun kaltereiden välistä, kera nettiosoitteenne, enkä suoraansanottuna välitä pätkääkään löytääkö joku sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pääministeri Timo Soini. Tai Jyrki Katainen tai Mari Kiviniemi tai joku

(SANOMATALO) Suomessa on nyt neljä pääministeriehdokasta, arvioi Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen Perussuomalaisten uusia kannatuslukuja viime viikolla. Timo Soinin ottaminen mukaan...

Close