Kategoriat
Kotimaa

Suomi hiljentyi muistelemaan sotimista

(MAUDITE SOIT LA GUERRE) Suomi on hiljentynyt muistelemaan sotaa ja tappamista. Ympäri maata päivää on vietetty perinteisin menoin, eli uhoamalla, ylistämällä nuorten miesten silmitöntä joukkomurhaamista epämääräisten nationalististen aatteiden puolesta ja esittelemällä aseita, joilla tappamista voidaan tulevaisuudessakin jatkaa.
Päivän viettoon suhtautuvat hartaimmin ne, joilla ei ole kyseisistä asioista mitään omakohtaista kokemusta, mutta vahva usko siitä, että se on jotain perin hienoa ja että siihen liittyy erottamattomasti vaakunaleijonan esittely ja heikko äidinkielen taito. Moniin ikkunoihin on sytytetty kaksi kynttilää symboloimaan sitä, että suunnaton verenvuodatus, inhimillinen kärsimys ja tuska voidaan oikeuttaa abstraktilla itsenäisyyskäsitteellä, joka on kuitenkin niin olemattoman hatara, että se on muka heti uhattuna, jos rajojen sisäpuolelle sattuu yksikin vääränvärinen tai jos keväisin ei lauleta suvivirttä, ei sillä että juuri kukaan sanoja muistaisi.
Päivän juhlamenoihin kuuluu myös komeiden titteleiden jakaminen henkilöille, jotka ovat onnistuneet kiertämään ansiotuloveroja. Illalla ryypätään.

39 vastausta aiheeseen “Suomi hiljentyi muistelemaan sotimista”

Valtiollisen väkivallan ihannointi muodostaa kansallisen olemassaolomme perustan ja selkärangan.

Haluaisin toivottaa kirjoittajalle hyvää itsenäisyyspäivää – toivottavasti jäät bussin alle 🙂

Kappas vaan. hyvin toimii näemmä sensuuri täällä ah niin avarakatseisessa maailmassanne. Toimittaja saa vittuilla kelle vaan, mutta kritiikkiä ei kestetä?

Huono. Ja arvon kirjoittaja: hyysäät suomalaisten rahoilla mieluummin ulkomaalaisia systeemin loisia kuin esim. tämän maan rakentaneita suomalaisia vanhuksia. Häpeä.
Ja valtiokonttorin sivuilta voit käydä tarkistamassa mistä se raha otetaan, se on velkaa joka sentti. Joka ikinen ulkomaalaisille syydetty lantti on VELKAA. Velkaa!!
Tämä raha taas menee käytännössä ”maahanmuuttajan” kämpän omistajalle ja loput lähetetään kotimaahan.
Sinua ryöstetään parhaillaan, mutta olet niin valtavirtamedian aivopesemä, ettet pysty sitä enää edes tajuamaan.

Yllä olevaa kommenttia (oikein klassisen koulukunnan maahanmuuttovastaisuutta) en allekirjoita, mutta samaa mieltä olen kyllä tämän kirjoituksen ala-arvoisuudesta.
”abstrakti itsenäisyyskäsite”? Et voi oikeasti olla noin tyhmä.

Hyvän satiirin ja överiksi menneen oman aatteen puolustamisen välinen raja on hiuksenhieno. Tässä tekstissä raja on valitettavasti ylitetty.

Parasta antia oli kyllä ehdottomasti nämä kommentit. Kauhean söpöä kun isot miehet vieläkin yhdistävät itsenäisyyden ja sotimisen ja entisen itsenäisen valtion Suomen. Kaikkein kovimmin ja näkyvämmin tätä sotajuhlaa juhlii ne joille oikea itsenäisyys oli pelkkää kauppatavaraa joka myytiin nopeiden voittojen toivossa liput heiluen.

Ellu on hyvä ja osoittaa, että ei kuulu artikkelissa mainittujen ”se on jotain perin hienoa” -uskovien joukkoon artikuloimalla hiukan tarkemmin mikä Augustuksen kannanotossa osoitti hänen olevan ”noin tyhmä”. Voit mennä mihin tahansa maahan ja löytää vastaavaa isänmaallisuushurmosta ja oman kansan parhaimpana pitämistä, mitä sillä sotimisella nyt siis saavutettiinkaan?

Teidän vaihtoehtonulikoiden mielestä ei varmaan saa olla mistään kiitollinen, juhlia mitään saatika olla ylipäätään tyytyväinen mihinkään. No, oman elämännehän vain pilaatte tällä säälittävällä tekopyhyydellä. Hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!

Tässähän on ehdolla useita hyvin argumentoituja palautteita viikon Lehti-kritiikiksi.

Ellu on oikeassa!!! Tai olisi mutta on Nainen Mutta varmaan miehensä Laitoi Korjotamaai. Miten tämösen Kolu Minin voi joku Kiro Taa, saatanan Epä kiitolliset Hipit!!! Henki pois ja Munista Hirteen. Idiooti on kirottaja, En kyllä Perustele Sen Enempää Asi Aani koska Itseänisys, Suomi ja Urgh!
terv. Suomi Jellona -88

Lehdellä on paljon hupaisia juttuja. Harmi että tää hippi-itku pääsee välillä niin valloilleen että huumorikin unohtuu siinä sivussa.

Nyt kaikki ranteet auki. Nyyh. Nyyh. Pyhää itsenäisyyttä solvattu yllä. Vihervasemmisto, sotaveteraanit, Mannerheim.

”että se on muka heti uhattuna, jos rajojen sisäpuolelle sattuu yksikin vääränvärinen tai jos keväisin ei lauleta suvivirttä, ”
Mielestäni enemmän uhkaa on keinotekoisesta Euroopan Unionista, joka vie määräämisoikeutta kauas Brysseliin tai euro-valuutasta, joka on pelkkä floppi ja tulee vielä suistamaan Suomen muun Euroopan mukana samaan kurimukseen kuin missä muutamat maat nyt jo ovat.

Me suvaitsevaisuuskriitikot emme suvaitse sotaa suvaitsemattomuuden suvaitsemista! …pieru…

Kas, vihervasemmiston hipit ei tykkää itsenäisyyspäivästä. Melkein yllättävää. Loput varmaan luetaan ilttiksestä.

Uskomatonta, että nämä vihervasemmiston idunimijä-puunhalaajat saavat vapaasti pilkata Itsenäisyyspäivää ja sen veteraaneja! Eikö vuoden 1918 leiritys opettanut mitään? Isänmaan vapaus on lunastettu verellä, mutta jotkut ne vaan kusee yhteiseen kiljupönttöön, p…rkele! Eiköhän perusteta ihan facebook-ryhmä, jossa uhkaamme kyydittää nämä petturit rajan yli sinne minne ne kuuluukin? Näin saadaan vähän tasattua bensakulujakin…

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Kyllä on aivan käsittämätöntä ja sydämelleni käy, että kaiken maailman Huussi yhdistykset kärrää tänne kaiken maailman moniosaajia jostain perä-afrikasta ja sitten ne vaan tappelee ja huutelee tappo uhkauksia. Kyllä nyt sota veteraanit kääntyy haudassaan. Mielestäni Halosen, Kataisen, Kiviniemen, Thorsin, Vanhasen, Kanervan, Stubbin ja ihan vitun kaikkien pitäisi erota ja unohdinkohan minä nyt vielä jonkun.

Mä tapanne kaikki ryssät jotka tullee rajan yli meijän isäm maatamme valloittamaan ja raiskkaamaan. Olen harioitellu CS:lä ja Batle Fieldillä.
EI LOISIA SUOMMEEN!

Kylläpä osui kalikka. Neuvostoliiton hyökkäys itsenäisen Suomen kimppuun on pientä sen rinnalla, että joku uskaltaa kyseenalaistaa kirkasotsaisen pullamössö-uhoajan identiteetin. Nyt Tuntematon sotilas takaisin sinne kiinalaiseen DVD-soittimeen, että ei vaan mieli pahoitu toimittaja-vainolaisen kynsissä. (Vinkki: nyt Tuntematon sotilas saatavilla myös kirjana lähimmästä sosialistisesta kirjastostasi)

Voi ei! Huumorintajun rajat on nyt löydetty ja kas kummaa, ne noudattavat aika tarkasti Moskovan välirauhassa piirrettyjä. Jopa sadat kiitospaidat ovat nyt kostuneet harmistuksen kyynelistä, kuka korvaa pesulakulut? Enemmän kuin orangeista pidän orangeista leijjonakoru kaulassa.

Hauskinta on todellakin näiden ”isämmaan puollustajien” idioottimainen vastalausemölinä. Ei näitä nationalisti vatipäitä hupaisampia viihdyttäjiä olekaan.

Taitaa vaan suurinosa ketjun melkeen hupaisista ”isämmaan puollustajista” olla samaa vitsiä veisaavia kuin uutisen kirjoittajakin.
Aseet auroiks!

Nyt joudut viherhippi kadotukseen ISÄMMAAN SOLVAAMISESTA! Etkö sä hyvä ihminen ymmärrä että sota on rauhaa ja isämmaa on sotaa, joten isämmaa on rauhaa. Ja rauha on sotaa, eli hyvä asia. Ja jos vielä piirtelette pilakuvia proveetastamme Mannerheimista niin olen valmis istumaan Astrid Torhsin hameelle ettei se pääse linnan juhliin.

Juttu hymyilytti ansiokkaasti, mutta kommenteista irtos huutonaurut. Kiitos, moket. Tai röllit. Samapatuo.

Ovatko kaikki nämä isänmaalliset kommentit aivan saatanan hauskoja vai olenko vain huumeissa?

Musta tää juttu oli oikein hauska. Mutta anteeksi että luen näitä uutisia näin myöhässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Helsinki lievittää asuntopulaa täyttämällä Töölönlahden arseenilla

(BEMBÖLE) Helsingin kaupunki uskoo voivansa korjata kiperän asuntopulansa jo muutaman vuoden sisällä. Virkamieslähteiden mukaan ongelmaan on löydetty vastikään erittäin nopea...

Close