Kategoriat
Kotimaa

Armeija apuun lentoemäntien lakossa

(TJ10-KERHO) Myös Suomi pyrkii ratkaisemaan ilmailunsa pattitilanteen turvautumalla asevoimien apuun, Espanjan esimerkin rohkaisemana.
Lakkoilevien lentoemäntien ja stuerttien tilalle on jo komennettu varusmiehiä. Näin puolustusvoimat pyrkii kumoamaan epäilyt siitä, että homous olisi armeijassa ongelma. Sotilaiden avulla Finnair voinee pian lentää kaukolentonsa normaalisti.
”Kustannustasoa on tässä kilpailutilanteessa yksinkertaisesti pakko saada alas. Puolen vuoden miehelle maksettava 4,4 euron päiväraha  on askel oikeaan suuntaan”, kommentoi Finnairin toimitusjohtaja Mika Vehviläinen tyytyväisenä.
Suomen toimet keräävät myös kritiikkiä. Kaiken maailman pasifistihipit ovat ilmoittaneet vastustavansa suomalaisten sotilaiden lähettämistä kaukomaille.
”Sinkkiarkkuja, sinkkiarkkuja, sinkkiarkkuja”, hokee teen, voimajoogan tai molempien yliannostuksesta kärsivä kettutyttö-aktivisti-rauhanpuolustaja kommandopipo ja rastat päässään.

Yksi vastaus aiheeseen “Armeija apuun lentoemäntien lakossa”

Kyllä kai ne herra jestas älyää panna Paavo Väyrysen lennolle jonkun Tellervon, ettei se ala jormaa nipistelemään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
NASA: Internetistä löytynyt älyllistä elämää

(RAPAKON TAKA) Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa on tiedottanut yllättävästä, varmasti kohua herättävästä löydöksestä. Uusi löytö tehtiin New York Times -lehden keskustelusivustolta...

Close