Kategoriat
Seksivau

Älä allekirjoita mitään, missä käytetään sanoja ”perinne”, ”joulu” ja ”kunnioittaminen”

Monissa sanomalehdissä on luovuttu joulun perinteistä, kuten julkaistujen juttujen perustamisesta tarkistetuille ja jutuissa aukikirjoitetuille faktoille.
Monet vanhemmat ovat ottaneet Lehden toimitukseen yhteyttä ja kertoneet huolensa siitä, että sinällään tärkeistä asioista tehdään puolivillaista journalismia, jossa ei kerrota mitään ilmiöiden mittakaavasta tai anneta lukijalle mahdollisuutta arvioida sitä, miten merkittävä kuvailtu ilmiö todellisuudessa on.
Yhteydenotoissaan he ovat korostaneet suvaitsevaisuutta myös niitä kohtaan, jotka haluaisivat lukea lehdistään tarkistettuihin faktoihin perustuvaa journalismia. He toivovat, että suomalainen iltapäivälehdistö ottaisi tämän huomioon.
Lehti ei silti kerää huolestuneiden kansalaisten nimiä vetoomukseen minkään puolesta. Jos nyt tuntee ihan ylitsepääsemätöntä tarvetta jonkin puolesta vedota, siihen auttaa varmasti Ilta-Sanomien itselleen kehittelemä ilmainen mainoskampanja.

10 vastausta aiheeseen “Älä allekirjoita mitään, missä käytetään sanoja ”perinne”, ”joulu” ja ”kunnioittaminen””

Minä olen myös alkanut huolestuneena kerätä listaa jouluksi tarvitsemistani asioista, että muistaa ostaa tarpeeksi kossua ja emännänpätkäisykarttuja. Uudet lasten yöhönajokengät pitää muistaa hommata ja niin tosiaan, uudet enkelit kuuseen ja pari hoosiannaa. Toivottavasti niitä vielä saa, kun nuo rasistit yrittävät nekin meiltä viedä. Toivon myös, että muistan luovuttaa listan itselleni ennen kuin tarvittavat kaupat menevät kiinni. En millään malttaisi odottaa joulurauhan julistamista…

Tutkivia juornalisteja ei juuri kiinnostanut tutkia 2000-luvun alussa väitteitä esimerkiksi Kreikan harjoittamasta talouden tunnuslukujen väärentämisestä, vaikka ilmiön mittakaavasta ja pitkän aikajakson merkittävyydestä esitettiinkin vakavia varoituksia. Isotkin EU-maat tinkivät vakavaraisuussäännöksistä, kukapa niitä olisi rankaissut asiasta? Ja mitä mieltä on verrata esimerkiksi Suomen, Ruotsin ja Espanjan virallisia työttömyyslukuja, kun niiden taustat ovat kovin erilaiset?
Pelkkä jälkiviisaus ei tietenkään riitä, ja nyt ei enää voi hankkia profeetan mainetta varoittamalla seurauksista joita tuotannon jatkuva siirtäminen halpamaihin tai velkaantuminen aiheuttavat. Vielä vuosi sittenhän monet tahot olivat sitä mieltä että julkista velkaa ei tarvitse koskaan maksaa, pelkkä BKT:n kasvu pienentää sen osuutta koko ajan. Pisa-hutkimusten tuloksia ihaillessa ei kerrota että luonnontieteiden ja äidinkielen osaamisen absoluuttinen taso on huonontunut useamman vuosikymmenen ajan. Tulevaisuudessakin tarvitaan ihmisiä jotka tietävät miten esimerkiksi tekniset systeemit todella toimivat ja mihin ne perustuvat, pelkkä viihde ja sosiaalinen media ei riitä.

Jossei meillä ole kristillinen joulu niin sitten on islamilainen! Muita vaihtoehtoja ei ole!

Jos tää iltainen naapureiden (ja vähän muidenkin) ikkunoista kurkkiminen kielletään, niin mä allekirjoitan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Usea ja Moni vaativat uskonnon karsimista koulujen joulujuhlista – vanhemmat peloissaan

(HARRISON-STETSON) Suomalaiset ja varsinkin pienten lasten vanhemmat, jotka eivät onneksi ikinä suhtaudu asioihin puhtaan tunneperäisesti tai sekoile, ovat huolestuneita Usean...

Close