Kategoriat
Politiikka

Muslimeilta tanssi-Nasimalle tiukkaa taidekritiikkiä

(TEHERAN) Vuoden pakolaisnaisen Nasima Razmyarin tanssi julkisuudessa on herättänyt kohua osassa muslimipiirejä. Monet konservatiivimuslimit suhtautuvat Razmyarin tanssiin suurin varauksin. Koraanin tiukkaan tulkintaan uskovat muslimiyhteisöt syyttävät Razmyaria etenkin energian puuttumisesta. Myöskään kunnollista kosketusta hänen tanssiparinsa Jani Rasimuksen kanssa ei monien äärimuslimien mielestä löytynyt.
”Olisin kaivannut jonkinlaista todellistä säkenöintiä parin välille. Nyt suoritus jätti vähän sellaisen ulkoa opetellun tunnun”, kommentoi tunnistamattomana esiintynyt mies hieman MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelman jälkeen internet-videolla.
Jive ei taittunut afganistanilaistaustaiselta Razmyarilta äärimuslimien mielestä yhtä hyvin kuin , myös pudotusuhan alla olleidenJoona Puhakan ja Sanni Siuruan tango. Se sai huonot pisteet myös tuomaristolta. Etenkin tuomariston ylin johtaja Ajatollah Ali Khamenei katsoi, että Puhakan tango toimi aivan selvästi enemmän Jumalan kunniaksi.

2 vastausta aiheeseen “Muslimeilta tanssi-Nasimalle tiukkaa taidekritiikkiä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Monikulttuurisuus estää koulujen joulujuhlat Nokialla

(OI KUUSIPUU ON) Nokian koululaiset eivät tänä vuonna pääse viettämään perinteisiä joulujuhlia kuusineen, joulukuvaelmineen tai suvivirsineen. Syynä on monikulttuurisuus, joka...

Close