Kategoriat
Kotimaa

Monikulttuurisuus estää koulujen joulujuhlat Nokialla

(OI KUUSIPUU ON) Nokian koululaiset eivät tänä vuonna pääse viettämään perinteisiä joulujuhlia kuusineen, joulukuvaelmineen tai suvivirsineen. Syynä on monikulttuurisuus, joka on tällä kertaa naamioitunut ovelasti opettajien lomautuksiksi.
”Säästöistähän tässä kaikki puhuvat, mutta kyllä kansa tietää, että todellinen syy on monikulttuurisuus ja maahanmuutto”, toteaa asukasaktivisti Vilho Sananvapaus sormet korvissa ja silmät kiinni.
Monikulttuurisuus naamioitui opettajien lomautuksiksi edellisen kerran 1990-luvun alkuvuosina. Se on estänyt perinteisten joulujuhlien järjestämisen myös tämän jälkeen muun muassa kroonisen vainoharhaisuuden, heikosti peitellyn rasismin ja tarkoitushakuisen paskanpuhumisen valeasuissa.
Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamulehti yllätyksellisesti ilman aivovammaista otsikointia.

7 vastausta aiheeseen “Monikulttuurisuus estää koulujen joulujuhlat Nokialla”

”Olipa paska kirjoitus.”
Mielestäni EK siinä vastustaa sananvapautta. Olen eri mieltä. Mielestäni Baxterin tulee saaada jäädä, kunhan ottaa Hetemaj:n kokoonpanoon San Marinoa vastaan.

Tää on paha foorumi persuille ku kommenteissa voi klikkailla ainoastaan vihreää tai punaista. Mutta kiva kun jaksatte silti klikkailla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kaarle XII kritisoi rankasti Ukrainan oloja

[powerpress] Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta...

Close