Kategoriat
Politiikka

Kantaväestö on luultua suurempi taakka yhteiskunnalle

releasing Atlas
(VAHTERA) Suomen valtio on jo vuosikausia pimittänyt tietoa kantaväestön aiheuttamista todellisista kustannuksista hyvinvointivaltiolle. Hätkähdyttävä tieto käy ilmi kaikkien ministeriöiden, kuntien ja viranomaistahojen laatimista ns. ”budjeteiksi”, ”tilinpäätöksiksi” ja ”tilastoiksi” kutsutuista asiakirjoista.
Dokumenttien sisältö on järkyttävä: kantaväestön aiheuttama taakka on moninkertainen kaikkiin muihin kansanryhmiin verrattuna. Lisäksi ne paljastavat, että suurin osa rikoksista tyyppiin katsomatta on kantaväestön tekemiä.
”Ja mitä vaikkapa sosiaalitukihuijauksiin tulee, asiakirjat kertovat samaa karua kieltä: kantaväestön edustajathan niitä tehtailevat. Tästä ei vain uskalleta puhua, koska kantaväestölle halutaan antaa suvaitsevaisuuden nimissä erioikeuksia”, pohtii kantaväestökriitikko Jukka Suvivirsi.
Kansa on paljastuksista raivoissaan. Perinteisten suurten puolueiden katsotaan epäonnistuneen yrityksissään hillitä kantaväestön kustannusten kasvua, ja kysymys voi nousta jopa ratkaisevaan rooliin kevään eduskuntavaaleissa.
Suvivirsi moittii, että hallitus on piittaamattomasti antanut kantaväestön paisua yli viiden miljoonan kokoiseksi, vaikka alati kasvava osa siitä ei edes tee tuottavaa työtä vaan ainoastaan kuluttaa yhteiskunnan voimavaroja. Lisäksi viime vuosina on voimistunut kehitys, jossa kantaväestöön kuuluvat pakkautuvat omille asuinalueilleen, eivätkä edes halua integroitua muiden kanssa. Näillä seuduilla versovat myös vihapuheet ja mahdolliset ääriliikkeet.
”Jokainen voi käydä Eirassa katsomassa, mitä kantaväestön gettoutumisesta seuraa”, hän neuvoo.

13 vastausta aiheeseen “Kantaväestö on luultua suurempi taakka yhteiskunnalle”

On hyvä että kantaväestön todellisista kustannuksista vihdoinkin puhutaan, aihetta on hyssytelty aivan turhaan. Mutta ennenkaikkea kannattaa muistaa, että kantaväestö on kulttuurillinen rikkaus. He voivat olla myös taloudellinen voimavara, jos annamme heille siihen mahdollisuuden.

Meidän tulisi ennen kaikkea pyrkiä entistä näkyvämmin sopeuttamaan kantaväestöä madonsyömään järjestelmäämme. Töitähän on jatkuvasti tarjolla tuhansille, mutta kukaan ei ole vielä uskaltanut ottaa asiaa hoitaakseen kantaväestön etnisen taustan takia. Näin tämä maatamme eniten rasittava suurin vähemmistö saa toimia omia rikollisia polkujaan.
Jo saksanmaalla 30-luvulla pystyttiin poistamaan työttömyys täysin, niin miksi ei meilläkin. Päättäjät pelkäävät tarttua toimeen pakottaa tämä kantaväestö öljyämään yhteiskuntamme jo läpi ruostuneita rattaistoja.
Toivoisin, ettei maasta karkoittaminenkaan olisi niin suuri tabu saamattomille päättäjillemme tämän väestönosan infrastruktuurillemme ja kansamme hyvälle yhteishengelle aiheuttamien mittavien tuhojen kierteen katkaisemiseksi. Näinkin mittava joukko rosvoja ja raiskaajia meidän kunnon kansalaisten keskellä luovat pelon ilmapiirin jokaisen sydämeen.
Jos olet oikeamielinen ja tunnet samoin maamme tilasta, muista äänestää Eduskuntavaaleissa 17.4. numeroa 147 Uudellamaalla, numeroa 56 Satakunnassa ja numeroa 8 Kainuussa.
Lämpimin terveisin Kansallinen Kokoomus
Keijo Gunnar – Sinun vaihtoehtosi toimivaan Suomeen

Me pankkianalyytikot pidämme väestönkasvua kaupan joulumyynnin kannalta positiivisena kehityksenä.

Systeemianalyysin dosentin tekemien tilastomatemaattisten analyysien mukaan kantaväestön hedelmällisyys on ratkaisevasti kantaväestöä suurempi, minkä seurauksena kantaväestön suhteellinen osuus maamme väestöstä ohittaa kantaväestön vuoteen 2160 mennessä.

Jos suostuu elämään lakien mukaan, ja samalla tavalla kuin valtaväestö niin yhteiskunnassa pärjää. Mutta jos ei halua tinkiä kulttuuristaan niin paljon vaikeampi silloin on esim päästä valtion virkaan.

”Kulttuurin rappion sinetti on, kun se menettää itsevarmuutensa, kun se pyytelee anteeksi pikemmin kuin ylpeilee saavutuksillaan.”

Kulttuurin rappio on, kun se luodaan ja kun sitä käytetään itsetarkoituksellisesti itseskelyyn.

Kantaväestö vi**uun suomesta! Kantaväestö ja valkolaiset kristityt takaisin sinne mistä ovat tulleetkin!
Kantaväestö täällä vaan loisii ja elelee leveesti meidän verorahalla!

Aivan käsittämätöntä ahdasmielisyyttä näillä palstoilla. Meidän pitää kuitenkin muistaa, että kantaväestö ei ole tullut tänne omasta tahdostaan, vaan kotimaassa koettujen vaikeuksien ja vainon takia.
Meillä on itsellämme ollut onnea syntyä tänne pohjoiseen lintukotoomme ja siten velvollisuus auttaa huonompiosaisia, kuten juurikin kantaväestöä. Eikä pidä unohtaa, että suurten ikäluokkien eläköitymisen takia tulemme pian tarvitsemaan satojatuhansia työläisiä työmarkkinoillemme, sillä kuka muuten veisi roskat kaatopaikoille ja siivoaisi julkiset rakennuksemme? Sinä ja minäkö, salli mun nauraa, emme todellakaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Wikileaks julkaisi uusia tietoja raiskausoikeudenkäynnistä Ruotsissa

(LÄCKAGE) Wikileaks-sivusto on tuonut julkisuuteen satoja asiakirjoja, jotka koskevat Ruotsissa käytössä olevaa oikeusvaltion mallia ja sikäläisten oikeusistuinten toimintaa. Asiakirjoista käy...

Close