Perjantaipuhde: haluaako joku lukea ääni-Lehden?

0
9

Terve taas, te sumuisten vuorten gorillat.

Sellaista vaan mietittiin tuossa taannoin, että pitäisiköhän Lehdellä olla äänikirjaversio ja kuka sen tekisi. Tultiin sitten siihen tulokseen, että ei ainakaan me, mutta jos lukijat tahtovat tehdä, niin mikäs siinä.

Eli: jos joku ei voi elää ilman ääni-Lehteä, niin kommentoi toimivan sähköpostiosoitteen kanssa tätä merkintää tahi lähestyy meitä sähköpostitse. Katsotaan, tuleeko tästä mitään vai ei.

9 lukijakirjettä

 1. mie vaan sanoo:

  Minusta tässä olisi hyvä, jos oikein moni lukisi näitä uutisia ääniversioon. Ei tulisi semmosta “Sinähän olet se Teboil-mainoksen äänimies” -höpötystä. Eli ei yhtä “virallista” ääntä Lehdelle vaan sekalainen kakofonia “tavallisten kansalaisten” ääniä, niinkuin itse Lehtikin on. Tämmöiseen ilmoittaudun heti vapaaehtoiseksi.

  (0)
 2. Mervi Saapas sanoo:

  Minä teen sen jos vastapalveluksesi saisin Yle Puheen lähetykset kirjan kansissa.

  (0)
 3. Ään-etin sanoo:

  Haluan mielummin pistekirjoitus-lehden, jota voi lukea salaa pimeässä.

  (0)
 4. Pentti sanoo:

  Hmm. En haluaisi. Paitsi jos ne luettaisiin nauhalle vähintää 2 promillen kännissä, sitten voisin harkinta podcastin tilaamista. Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi lukijaksi jos Lehti kustantaa kännin.

  (0)
 5. Topi S. sanoo:

  Ehdotan, että tuotantonne lukee ääneen VR:n kuuluttajanainen, paitsi kaikki Keskustaa käsittelevät osuudet, jotka lukee Paavo Väyrynen.

  (0)
 6. Kanaverkkosukkamehutiiviste sanoo:

  Puhesyntetisaattori olisi leppoisan peltinen, kukkean konemainen ja zenmäisen monotoninen vaihtoehto. Sen lisäksi se jaksaa ja jaksaa ja jaksaa eikä sitä jaksa kukaan kuunnella selvin päin. Olisi taas yksi syy juoda valtiolle lisää verotuloja.

  (0)
 7. Juuso Alasuutari sanoo:

  Saisitteko kertojaksi Stephen Hawkingin? Aaaaww-yea.

  (0)
 8. Juuso Alasuutari sanoo:

  Stephen Hawkingin puutteessa kertojaksi sopisi myös joku honottava, kireä-ääninen nörttipoika joka puhaltaa jokaista konsonanttia lausuessaan häiritsevästi huonolaatuiseen mikrofoniin. Parhaaseen tulokseen pääsee, jos kertoja intonoi näsäviisaasti.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.