Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen homo makasi miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan

(LITTOINEN) Turun ympäryskunnissa toteutettiin myöhään perjantaina sitä, mikä on kauhistus Herran silmissä, kun paikallinen homo Joni oli toisen miehen kanssa. Sillai.
Puheiden mukaan Joni oli maannut miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, mikä ei voi biologian perusteiden mukaan tarkoittaa muuta kuin sitä että työnnetään penis anukseen.
Toistaiseksi ei ole tietoa, kuinka paljon peniksen työntämistä anukseen harrastetaan kristillisissä piireissä, mutta jos Raamatun sanan mukaan eletään, niin aika paljon kyllä pitäisi. Toki naisen kohdalla voi työntää peniksen vaginaankin, mutta miehillä ei tätä mahdollisuutta ole, mikä asettaa tiettyjä teologisia ehtoja myös miehen ja naisen väliseen yhdyntään, muistuttavat asiantuntijat.
”Tuota, eikö teitä hävetä olla kännissä tähän aikaan päivästä?” kysyivät Kaarinan asukkaat Lehden toimittajalta lauantaiaamuna, ja olivat tavallaan ihan oikeassa.

21 vastausta aiheeseen “Paikallinen homo makasi miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan”

Haluaisin uutiseen täsmennyksen siitä, tapahtuiko Herran tahdon vastainen akti Liedon vai Kaarinan puolella rajaa? Littoisissa kun vallitsee selkeä ero sodomiittisen Kaarinan ja kantasuomalaisen Liedon välillä.

Olen maannut naisen kanssa niin kuin miehen kanssa maataan ja pidin siitä.

Vai makasivatko sillai eri sängyssä ja selät vastakkain, kuten meidän heteroperheessä tehdään? Tämän voisi ehkä kuitenkin vielä tarkemmin selvittää.

Voi voi voi. Olenko homo ehkä sittenkin? Vaimoni kanssa olemme harrastaneet peräaukkoyhdyntää. Minä syntinen saatana, tuomiopäivänä minut rankaistaan! No onneksi siihen on aikaa ja Räsäsen Päivi on kaukana…

Lehden toimitus on taas ollut punavihreä mokuttaja ja hyysännyt islamia. Ei lainkaan oteta huomioon, että islamissa kaikki on paljon pahemmin, joten jokainen positiivinen maininta islamista johtaa isänmaamme ja suomalaisen rodun heikkenemiseen, jopa silloin kun islamia ei edes mainita, vaan punamädätys tapahtuu kristinuskoa kritisoimalla. Lehden toimitus on yksinkertaisesti osa demlalaista stalinistista salaliittoa. Tämä kyllä muistetaan, kun kansa äänestää Suomen Pisun eduskunnan suurimmaksi puolueeksi. Äbäläwäbälä! Äbäläwäbälä! Mestaria on taas loukattu!

Tämä on taas sitä ihteään. Jos toinen olisi ollut valkolainen, nimi olisi mainittu. Nyt vihjaillaan, että se oli joku hevosmies tai muu kulkevainen.

Monasti oun varottanu, että se kun sinne littoisiin liukasuupi niin saa vain ihtiänsä syyttää. Mutta uskovatko? Eivät Saatana usko. Turussa miehisen sojottimen tökkiminen reikiin on aina ollut vapaamielistä, mutta että tämmöstä tapahtuu? Ja juuri meijjän turkulaisten takapihalla, se pistää vihaksi.

Hetkinen! Ei Varsinais-Suomessa olla ”sillai”, vaan ”simmottis”! Tai jos oikein on itse ollut asianomaisena, niin ”tämmöttis”! Toimittajilla taas ollu kiire kaljalle kun ollaan kirjoitettu mitä sattuu!

Hämmennyin jutustanne, sillä ensin kerrotte, ettei se voi olla muuten kuin penis anukseen, mutta myöhemmin väitätte, että lisäksi myös penis vaginaan, mutta miehillä tätä mahdollisuutta ei ole. Eli eikö minulla miehenä ole mahdollisuutta penis vaginaan -vaihtoehtoon? Asia huolettaa minua suuresti, sillä penikseni ei yllä millään anukseeni.

Tästäkö alkaa uusi juttusarja ”Paikallinen homo”? Kyllä niitä epäluomia taas hyysätään, samalla lailla kuin maahanmuuttajia, valtio antaa kaiken ilmaiseksi, asunnot ostaa eikä tarvi värivikaisten ottaa lainoja niinkuin meidän rehtien suomalaisten!! Mediakin on kääntänyt takkinsa, kyllä nyt lähden äänestämään Ruotsidemokraatteja, niillä on sentään oikea meininki, Perussuomalaiset on liian vasemmalla meikäläiselle!!

Tosi on! Homot tietävät miten naisen kanssa maataan, koska ne ovat harjoitelleet anaaliyhdyntää keskenään. Ei muuta kuin voimalla takaapäin ja hyvä tulee!
Heterohissukoilla olisi paljon oppimista homoilta.

Voinko kuitenkin työntää aanukseni vaimoni vaginaan? Katekismuksessa ei ainakaan erikseen sitä kielletty. Entä jos vaimoni haluaa työntää vaginansa minun aanukseensa?

Onko kuitenkin hyvä asia ettei Aarno ”LokakuskiautoPrummPrummTöötTööt” Laitinen ole kommentoinut paikallisen homon mieheen yhtymistä?

Minua huolestuttaa suuresti kommenttinne biologian perusteista. Onko puhallettavassa tyttöystävässäni jotain vikaa, sillä myös suun kohdalle on tehty reikä? Enkö ole hetero enkä homo?

Haluaisin tämän homostelukohun jälkimainingeissa muistuttaa, että Lehdessä on jo A.D. 2007 vaadittu sukupuolineutraalimpaa kielenkäyttöä, jota tulisikin soveltaa myös näin perähenkilöistä puhuttaessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti julistautuu Perussuomalaisen puolueen pää-äänenkannattajaksi

(WACO) Suomen johtavan mediakonsernin Samizdat Oy:n lippulaivajulkaisu Lehti on luopunut poliittisesta sitoutumattomuudestaan ja toimii tästä päivästä lukien Perussuomalaisen puolueen pää-äänenkannattajana....

Close