Kategoriat
Kulttuuri

Miesverkosto: Tanssiohjelmat sortavat normaalia suomalaista miestä

(BROADWAY) Suomalainen miesverkosto ME (Mulle Ensin) on pettynyt tanssiohjelmien saamaan suosioon Suomessa. Jokaisen suomalaisen miehen tasa-arvoa kannattava ME korostaa, että ohjelmat luovat epärealistisen kuvan suomalaisten miesten nokkeluudesta, huumorintajusta sekä fyysisestä suorituskyvystä.
”Tanssiohjelmien miehet tarjoavat naisten päiväunille harhaisen kohteen. Ei mies, suomalainen ainakaan, ole luonnostaan sensuelli, herkkä ja maskuliininen samaan aikaan, vaikka media niin esittääkin”, jyrähtää ME:n puheenjohtaja Manu Karski.
Karski huomauttaa, että tanssiminen vaatii vuosien kurinalaista työtä, mikä on pois yleensä autojen rassaamiselta tai konsoleilla pelaamiselta.
”Ja mitäs sitten, kun auto hyytyy keskelle moottoritietä. Auttaako spagaatti tai blie? Ei tanssi tuo apua kuin illallista” Manu Karski jyrähtää.
Myös Lehden vakiokommentaattori, lähirapun Jaska, kertoo huomanneensa televisiossa useita tanssiaiheisia ohjelmia, mutta ei osaa kommentoida niiden vaarallisuutta tarkemmin.
”Tiukkoja pakaroita. Ihan jees.”
Entä mitä mieltä on Jaskan olohuoneesta patjalta heräilevä Pena?
”Jos minä osaisin tanssia, en muuta tekisikään kuin tanssisi mahdollisimman monen naisen nähden tehdäkseni vaikutuksen”, Pena sanoo, ja jatkaa häikäisevällä logiikallaan: ”Mutta en kyllä telkkarissa tanssisi, radiossa korkeintaan.”
Artikkelin julkaiseminen ei johdu siitä, että Lehden toimittajat ovat rumia kankeita läskejä tai salilla treenattuja rumia kankeita kimppuja, pois lukien August Elokuu, joka Lehden syys- ja kevätretkillä hurmaa liihottamalla alasti läpi aamukasteen kuin tuulen taivuttama terälehti, paitsi että johtuu.

9 vastausta aiheeseen “Miesverkosto: Tanssiohjelmat sortavat normaalia suomalaista miestä”

Ainaski volttien teko pitäisi kieltää, se antaa hintendoille epäreilun edun. Taitaa Jaskakin olla niitä miehiä, tai ainakin trans-puolinen, enpä ole koskaan nähnyt vosujen käyvän siellä vaikka ihan ahkerasti seuraan.

Haluaisin näin vaalien alla ohjata keskustelua johonkin oleellisempaan suuntaan, kuten vaikkapa maahanmuuttoon.

Noh tässä tämä nyt sitten tulee: Me Peran ja Raimon kanssa mietittiin etelärannassa, että miksi Suomen teollisuusyritysten tuottavuus on niin huono maanantai-aamuisin. Tultiin vain siihen lopputulokseen, että viikonloppuisin ihmisillä on niin kivaa, joten mehän sitten ajateltiin katsoa mitä paskaa ulkomailla viikonloppuisin näytetään, kun siellä tuo tuottavuus on huipussaan.
Ensin katsottiin Ping-Pang maan tuotantoa, mutta eihän me siitä tajuttu sen sellaista, jotain tyyppejä hyppi latex-asuissa ympäriinsä heitellen möhnää lakimiesten pukujen päälle. Ei me sellaista voitu ottaa. Italialianlian ja Homeros-Homostelijoiden ohjelma tarjontaa ei edes kannattanut katsella – emme sentään halua 3 tunnin työpäivää tänne. Noh sittenhän sen keksimme! Otetaan Kapitalisti-Joen matsua katseluun – sehän on tätä asiaa pohdiskellut jo kauemmin. MUTTA EI – Joe on siirtynyt oikeasti viihdyttävän materiaalin tuottamiseen! Mitens sitten tuo iso-veli Britti-George – tai sen alusmaat? Saakutin saakuti – ausseissa näytetään niin hirveää kuraa sunnuntaisin, että joka Aussi maksaa päästääkseen takaisin maanataina töihin!
Siitä se sitten lähti! Otettiin puhelu Kauravaaralla, että voitaasiinko tällaista kuraa näyttää suomessakin? No sehän sitten parinsadantuhannen euron voitelurahan jälkeen lähti tähän mukaan! Me maksetaan Pekalle että näyttää tätä kuraa kaksi tuntia sunnuntaisin ja me saadaan miljoona motivoitunutta duunaria maanantaiksi!

Täh, luulin että kuka tahansa mies olisi mielissään kun häntä kutsutaan rautakangeksi?

Minä haluaisin valittaa tanssimiehestä joka tanssii radiossa liian tiukoissa trikoissa. Siis siltähän vilahtaa ihan kaikki. Sitäpaitsi se tekee liian rohkeita spagaatteja. No enkä kuvittele, ihan varm… HEI NYT SE TEKEE SITÄ TAAS! Onko tuo nyt sopivaa nimimerkki Kysyn vaan.

Pena ei tykkää, jos sitä kutsutaan julkisesti Penaks sanokaa Pentiks vaan. Ei lähde muuten sohvalta viikkoon.

Radio suomi poppi soittaa ja mainostaa chattilinjaa 0700 172172 miehille vidun kallis puhelu ja naiset soittaa pelkän paikallispulinan hinnalla.
TÄMÄ PELI EI VETELE!!!!
Mihis se valitus kyhätään???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hurja väite: Iltalehteen paskin lööppi 1000 vuoteen

(BENIN) Jos eilinen Iltalehden lööppi koetteli äärimmäisellä paskuudellaan hermoja, tulee ensi talvi olemaan silkkaa piinaa. Ainakin, jos on uskominen sorbia...

Close