Kategoriat
Kotimaa Sää

Hurja väite: Iltalehteen paskin lööppi 1000 vuoteen

(BENIN) Jos eilinen Iltalehden lööppi koetteli äärimmäisellä paskuudellaan hermoja, tulee ensi talvi olemaan silkkaa piinaa. Ainakin, jos on uskominen sorbia puhuvia viestinnäntutkijoita.
Lausitzissa asuvien tutkijoiden mukaan ensi talvena Iltalehdessä julkaistaan paskimmat lööpit tuhanteen vuoteen. Aiheesta kertoo Googlen automaattikääntämä mrshupichkumaterinu.com-sivusto, joka ei edes ole sorbia, mutta helevetinkö väliä, kyllä ne keskieurooppalaiset tutkijat varmasti tietää mitä tekee oho kato ulkona sataa vettä jumalauta tää etusivu menee uusiksi jätkät just nyt.
Suomalaiset asiantuntijat suhtautuvat väitteisiin kriittisesti. Heidän mielestään iltapäivälehdistön tiedeuutisointi on jotakuinkin yhtä tasokasta kuin Matti Vanhasen kompetenssi jääviyden arvioimisessa.

18 vastausta aiheeseen “Hurja väite: Iltalehteen paskin lööppi 1000 vuoteen”

Asiallista lukijapalvelua olisi ollut linkitys tuohon historiallisen huonoon lööppiin, kun kaikki lukijat eivät ehkä käy joka päivä R-kiparin oven takana vahtaamassa millaisen lööpin iltsikat ovat saaneet tänään päkistettyä.
Muutaman viimeisimmän jutun otsikosta (paska mainittu)voisi päätellä, että Lehden toimittajat ovat kehittyneet jo anaalivaiheeseen. Lukijat (tissi mainittu) sen sijaan taitavat yleensä edelleen olla oraalivaiheessa.

En tajunnut, miten jutun hauskuutta lisää se että lähteet ovat hassunmukahauskoja sepitteitä. Tuntuu käänteisesti melkein kehulta Iltalehdelle. Tsemppiä Lehti!

Yritin ostaa ton lehden mut se oli kaupasta loppu… ehkä se ei sit taloudellisesti paska ollut.

Hieno huomio! Lööppi oli todellakin melko paska, älkää kuulkaa dissatko LEHTEÄ!!12

No jos Iltalehdestä oli kyse, niin ei suinkaan mainittu tissejä vaan ”povi”. Ja mielellään esiteltiin myös taas viikon alusvaatteet sisältäen tämän mainitun poven.

Onko se August Elokuu, vaimikänytolikaan, valmistunut, kun nykyiset uutiset ovat järjestään näin paskoja?

Haluaisin kuitenkin vielä korjata, että tissit todellakin on mainittu. Tässäkin ketjussa nyt jo kolmesti. Miksiköhän ihmeessä. Häpeän lapsellisuuttani hieman.

Hei, ihan hyviä uutisia noi oli hei molemmat. Älkää nyt hei tollai viittikö, hei oikeesti!

Juuri kun luultiin että rimaa ei voi alittaa niin Iltalehden toimittaja soitti Eikalle ja kirjoitti jutun, kun Eikka ei halunnutkaan kuulla toimittajan vittuiluja.

Taas näitä lehden kohujuttuja. Aivan varmasti kyseessä ei tule olemaan paskin lööppi 1000 vuoteen. Iltalehti alittaa itsensä viimeistään ensi viikolla.

Lehden lukijapalautteiden taso on laskenut huomattavasti siitä alkaen, kun itse aloitin kirjoittamaan lukijapalautteita. Hävetkää siellä toimituksessa!

homma-foorumista on ollut koko ajan paaaaljon enemmän hupia kuin teistä, alkaa olla jo aika väsynyttä. Vielä puuttuu että joku hyväkäs kusee kriittisesti Muutoksen kahvipannuun… vaan eiköhän jotain vastaavaa vielä nähdä. Paperilehden teko oli teiltä jokseenkin virhe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kiviniemi: Tähän paskaan en koske

(MAHDOLLISIMMAN KAUKANA) Pääministeri [search]Mari Kiviniemi[/search] korostaa, etteivät Keskustan asiat koske Keskustaa. Mahdollisimman kaukana entisestä pääministeristä [search term="Matti Vanhanen"]Matti Vanhasesta[/search] vieraileva Kiviniemi teki asiaa tiedustelleille...

Close