Kategoriat
Kotimaa

Kiviniemi: Tähän paskaan en koske

(MAHDOLLISIMMAN KAUKANA) Pääministeri [search]Mari Kiviniemi[/search] korostaa, etteivät Keskustan asiat koske Keskustaa. Mahdollisimman kaukana entisestä pääministeristä [search term=”Matti Vanhanen”]Matti Vanhasesta[/search] vieraileva Kiviniemi teki asiaa tiedustelleille toimittajille selväksi, että Keskusta ei aio millään tapaa ottaa kantaa Keskustan aiempiin toimiin.
”On olemassa Keskusta viime keväänä ja on olemassa Keskusta nyt. Näillä kahdella ei ole mitään yhteistä, eikä niitä pidä sekoittaa toisiinsa” hän tähdensi.
Kiviniemi esitti samalla toiveen siitä, ettei vanhoja vaaliraha-asioita enää lainkaan kaiveltaisi, koska ne koskivat vain vanhaa Keskustaa, johon puolueen nykyjohdolla ei ole mitään kosketusta. Erityisen huolissaan hän on siitä kohtelusta, jota puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja [search]Timo Kalli[/search] on saanut osakseen [search term=”Timo Kalli”]vanhan Timo Kallin[/search] tietoisen lainrikkomisen vuoksi. Samoin Keskustan tytärjärjestön Nuorisosäätiön johtoon siirtyvää [search term=”Aki Haaro”]Aki Haaroa[/search] kohtaan on esitetty monia epäilyksiä huolimatta siitä, ettei kyseessä ole lainkaan se [search term=”Aki Haaro”]vanha Aki Haaro[/search].
”Sitten vielä kunnallistasolla, etenkin Rovaniemellä monia keskustalaisia epäillään lahjusrikoksista ja vastaavista, vaikka selvästi asialla olivat ne vanhat keskustalaiset. Ja siis ei silloinkaan vanhaan aikaan mitään hämäräpeliä ollut, mutta jos olikin, niin vain sen vanhan Keskustan piirissä,” Kiviniemi totesi hiljaa, katse maahan luotuna.
Hän myös uudisti A-talk ohjelmassa 15.4. esittämänsä vaatimuksen siitä, että Keskustan vaalirahoituksen hämäryydet on tutkittava ja julkistettava perin juurin vielä ennen uuden puheenjohtajan valintaa.
Sitten tuli hiljaista. Jossain kaukana haukkui koira.

8 vastausta aiheeseen “Kiviniemi: Tähän paskaan en koske”

Mutta oliko vanhalla Keskustalla ja sen edustajilla pukinparta, vai oliko asialla sittenkin yksikätinen mies?

Me Kreikassa olemme huvittuneita siitä että että siellä kaukana pohjoisessa jaksetaan kaivella tuollaista pikku juttua kuukausikaupalla. Eikö vielä löytyisi Kurosesta jotain?
Ottaisitte taloudenpidossakin mallia meistä. Isoisäni rakentama talo on vieläkin ’kesken’, ja olemme 60 vuoden aikana säästäneet tämän takia kiinteistöverossa (rahan arvon muutos huomioonottaen) 30.580 evroa. Jos isoisä eläisi hän täyttäisi tänä vuonna 110 v; eläke on meille edelleen tärkeä tulonlähde
ja käymme edelleen oikeutta sotilashallituksen viimeistä elossaolevaa jäsentä vastaan isoisän kohtalon takia.

Hei
Tämän viestin jätti muuten nyt jo vanha minä, en ole enää lainkaan tämmönen samanlainen tyhjänpäivästen jauhaja spämmäilijä. Nih, ettäs tiedätte.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen harkitsee oikeustoimia Jonkkaa vastaan

(ALKIO) Entinen pääministeri [search]Matti Vanhanen[/search] pohtii vielä, nostaako hän kanteen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä oikeuskansleri [search term="Jaakko Jonkka"]Jaakko Jonkkaa[/search] vastaan. Jonkka ilmoitti aamulla...

Close