Kategoriat
Kotimaa

Vanhanen harkitsee oikeustoimia Jonkkaa vastaan

(ALKIO) Entinen pääministeri [search]Matti Vanhanen[/search] pohtii vielä, nostaako hän kanteen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä oikeuskansleri [search term=”Jaakko Jonkka”]Jaakko Jonkkaa[/search] vastaan. Jonkka ilmoitti aamulla Vanhasen olleen esteellinen osallistumaan valtioneuvoston istuntoihin, joissa päätettiin Raha-automaattiyhdistyksen tukien maksamisesta keskustalaiselle Nuorisosäätiölle. Nuorisosäätiö tuki Vanhasen presidentinvaalikampanjaa yli 20 000 eurolla.
Vanhanen ilmoitti päivällä tiedotteessa, että katsoo Jonkan loukkaavan esittämillään tiedoilla hänen yksityisyyttään. Hän pitää myös itseään loukkaavana sitä, että Jonkan ilmoituksesta lapsikin tulee johtopäätökseen, että Vanhanen on joko epärehellinen tai tyhmä.
”Lasten sotkemista tähän kuvioon en hyväksy. Kyllä pääministerilläkin on oltava oikeus jakaa yhteiskunnan rahaa omille tukijoilleen ilman, että on siitä kenellekään tilivelvollinen”, Vanhanen puhisi pikaisessa tiedotustilasuudessa.
Oikeusturvansa takaamiseksi Vanhanen ei halunnut kommentoida itse Jonkan väitteitä. Tai siis halusi ihan tosi kovasti, mutta ei just nyt pystyny. Hän kuitenkin uskoo oikeuden voittoon. Puolueettoman oikeuskäsittelyn takaamiseksi keskustavetoinen eduskunta päättää viime kädessä siitä, joutuuko Keskustan entinen puheenjohtaja oikeuteen jaettuaan rahaa keskustalaiselle järjestölle, joka oli aiemmin tukenut Keskustan varainkeruuta presidentinvaaleissa.

4 vastausta aiheeseen “Vanhanen harkitsee oikeustoimia Jonkkaa vastaan”

Oikeudessa Vanhanen puolustautuu kieltäytymällä puhumasta keskeneräisistä asioista.

matti melalla mietti ,jormalla joutavalla,asiat aatteli, kotvan kokeili.kohta polvi paheni,lumpio luikahteli.siitä suihki siviiliin,uusi hoito hohtavana.tuli kohta julma jaakko ,jonkka jouti jahtaamahan,

Vanhanen ei ehkä ollut pääministeri
Matti Vanhasta koskevaa tutkimusta vaikeuttaa epävarmuus soveltuvasta nimikkeestä.
Jonkan mukaan jos ei mitään muista eikä pysty edes lautakasaa hahmottamaan ei ole voinut olla pääministeri. Vaihtoehtoisena nimikkeenä voi ehkä tulla kysymykseen UFO tai IKEA:n myyjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nokia, vittu, esitteli uusia älypuhelimia

(MIEHITETTY KARJALA) Maailman suurin matkapuhelimien valmistaja [search]Nokia[/search] esitteli kolme uutta Talvisodan Henki^3 -käyttöjärjestelmää hyödyntävää puhelinta Nokia World -tapahtumassa Lontoossa. Vuoden...

Close