Kategoriat
Kansalaisjournalismi Talous

Nokia, vittu, esitteli uusia älypuhelimia

(MIEHITETTY KARJALA) Maailman suurin matkapuhelimien valmistaja [search]Nokia[/search] esitteli kolme uutta Talvisodan Henki^3 -käyttöjärjestelmää hyödyntävää puhelinta Nokia World -tapahtumassa Lontoossa. Vuoden vaihteessa Nokiasta eroava langattomat ratkaisut -yksikön marttyyri Risto Ryti painotti, että tämä julkistus on vain alkua sille, että suomipoika hakkaa päälle.
”Meiltä voi kyllä vaatia, mutta meiltä voi olla paha tulla mitään väkisin ottamahan!” Ryti linjasi.
Uusista puhelimista ennakkoon eniten mielenkiintoa on herättänyt mallinimeä Tali-Ihantala kantava älypuhelin. Puhelimessa on verrattain suuren neljän tuuman näytön lisäksi Nokian suomalaiseen sisuun perustuva käyttöjärjestelmä. Julkistuksesta kuultuaan suomalaiset täyttivät kansalaisvelvollisuutensa ja tilasivat kymmenen puhelinta jokaista ryssää kohti.

10 vastausta aiheeseen “Nokia, vittu, esitteli uusia älypuhelimia”

Talvisodan henkeä, perkele! Koska raskas sinko oli talvisodassa kova juttu, pitää sinun sitä, alkuperäismuodossaan, raahaaman vielä viisi vuosikymmentä myöhemmin metsässä kesät talvet, vaikka se mitä sillä ammutaan on kehittynyt teknoloigsesti sellaiselle tasolle, että se raskaan singon näkökulmasta muistuttaa joko mustaa magiaa tai paholaisen luomaa ihmettä. Se on sisua. Se jos mikä on Sisua. Sisua! Perkele.

Simo Sisu-Kollaa (Sisu on tyttönimeni, Kollaa homoupseerimieheni sukunimi)sanoo:

Mihin ne ryssät hautaavat kaikki ne puhelimet?

Tuleehan kännykän mukana myös isäm maan sankarista kertova elokuva Uralin perhonen?

Marski tykkäisi nykyajasta, koska taskussa olevalla laitteella voi katsella pieniä poikia missä tahansa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nokia yllätti julkaisemalla puhelimen, joka ei kiinnosta

(LONTOO) Kumisaapasvalmistaja [search]Nokia[/search] yllätti Lontoon Nokia World -tapahtumassa julkaisemalla jälleen puhelinmallin, joka ei kiinnosta ketään. Eilen Nokia kertoi kolmesta uutuusmallistaan,...

Close