Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Kadonnut todellisuudentaju saattaa olla nyt Espoossa

(PIIKKIÖ) 4. syyskuuta. Kello on puoli yhdeksän, kun Lahja-Gilpertiina Christina Lehwäshowi (ent. Marja Huttunen) on palaamassa ihan tavalliselta ulkoilulenkiltä. Kotiin on enää sata metriä, kun todellisuudentaju yllättäen riistäytyy hallinnasta ja katoaa hämärtyvään metsään. ”Se lähtö tuli ihan puskasta”, avautuu yhä hämmentynyt Lahja-Gilpertiina.
Hän etsii kadonnutta todellisuudentajuaan aluksi jalan, sitten autolla, veneellä ja moottorikelkalla näkemättä siitä vilaustakaan.
”Soitin heti muutettuani nimeni netissä päivystävälle eläinlääkärille, hätäkeskukseen, YK:n päämajaan ja pariin satunnaiseen yksityisnumeroon ilman sanottavaa tulosta”, summaa Lahja-Gilpertiina. Hän pistää kadonneesta todellisuudentajusta lehti-ilmoituksen Turun Sanomiin.
Oriketo, 6.9. Eräs rouva on hakemassa paikallisen Siwan roska-astiasta aamupalaa, kun hän äkkiä huomaa silmänurkassaan liikettä. Onko se koira, onko se peura? Sitten sytyttää: sehän on se lehti-ilmoituksen kadonnut todellisuudentaju! Kuluu jälleen piinaavia viikkoja ilman havaintoja.
Helsinki 29.9. Lehwäshowi levittää tietoa todellisuudentajunsa katoamisesta kaikkiin tiedotusvälineisiin kustannuksia ja lukijoita säästämättä. Hän perustaa Facebook-ryhmän, johon välittömästi liittyy yli 100 000 muuta todellisuudentajunsa menettänyttä.
Espoo 15.10. Lahja-Gilpertiinan todellisuudentajun etsinnät on nyt keskitetty Espoon Isoon Omenan Prisman ilmoitustaulun tienoille. Tarkkaa paikkaa ei paljasteta, koska tyhjänpäiväisen asian perässä huhuilevat haahuilijat saattavat helposti menettää myös oman todellisuudentajunsa. Toisin kuin sivustaseuraajille, Lahja-Gilpertiinalle on täysin käsittämätöntä mikä saa todellisuudentajun lähtemään aina vain kauemmaksi. ”Kadonnut kuin pieru Saharaan”, tietää Thaimaasta toisten rahoilla lomailemasta tavoitettu Lehwäshowi.
Viimeisimpien havaintojen mukaan villiintynyt todellisuudentaju on saattanut liittyä yhteen Nurmijärveltä 2009 jäljettömiin kadonneet toisen todellisuudentajun kanssa. ”Laumanmuodostus saattaa aiheuttaa yleistä vaaraa länsimaiselle, eskapismiin perustuvalle yhteiskuntajärjestelmälle”, örähtää asiaa tutkinut metsätieteen ylioppilas”, rantojen mies Taisto Kämäräinen.
Jos metsässä törmää tällaiseen laumaan, retkeilijää suositellaan perääntymään hitaasti tulosuuntaan katse kohdistettuna tiiviisti alaviistoon johonkin triviaaliin, elämälle vieraaseen kohteeseen. ”Mikäli eksynyt todellisuudentaju alkaa tupata ihmisten pihapiireihin toistuvasti, se voidaan viranomaisten toimesta ampua kuleksimasta”, epäilee Kämäräinen.
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Kauno Kirjoitus”]Kauno Kirjoitus[/search].)

6 vastausta aiheeseen “Kadonnut todellisuudentaju saattaa olla nyt Espoossa”

(Espoo, Espoo) Espoossa on havaittu myös massaepidemia vitummoista jäätymistä ja yleistä urpoilua.
Suuri osa Espoon väestöstä on vaipunut kausittain toistuvaan horrostilaan. Horrostilaa aiheuttaa loputonta jäätymistä, pätemisen tarvetta ja tuntua ettei taida uskaltaa oikee mitään ja mä tahon kotii piiloon.

näin siinä sitten käy kun annetaan kaiken maailman somaaleille ja romaaneille rahat yhteiskunnalta suoraan karkoitus päätöksiä vaan pika vauhtia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se voi olla Jyrki Katainen joka on uhonnut voivansa käyttää julkista liikennevälinettä, jos menettää ministeriauton. On kuulemma huomannut bussin päätepysäkin kotinsa läheltä.

Kyllä nyt on kansalaisjouranalistilta todellisuudentaju ja tasapainoaisti hämärtyneet. Eihän Lahja-Gilpertiinaa ole edes väestörekisterissä. Tälläisestä tulisi YLEssä potkut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kokoomuksella selvä mielipide asiasta: kyllä, ei

(UNIVERSUMI) Ulkoministeri [search]Aleksander Stubb[/search] (kok.) ei hyväksy ehdotettua kerjäyskieltoa, vaikka muu Kokoomus on ajanut kieltoa läpi ahkerasti. Stubbin mielestä romanitilanteen...

Close