Kategoriat
Kotimaa

Apunen selvittäisi poliitikkojen poliittisen kannan

(VAMMALA) Elinkeinoelämän valtuuskunnan Evan johtaja [search]Matti Apunen[/search] vaatii Journalistiliittoa selvittämään poliitikkojen poliittisen kannan. Apunen on myös tarjoutunut tekemään selvityksen.
”Tein käytännöllisen toimenpide-ehdotuksen. Olisi kiva saada asia jollain lailla selvitettyä.”
Apusen epäilykset huijauksesta ovat heränneet muun muassa vihreiden ja Paavo Lipposen hallituksen toimintaa seuratessa.
Aiemmin Apunen on vaatinut poliitikkojen poliittisen kannan selvittämistä kolumnissaan Helsingin Sanomissa. Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja [search]Risto Uimonen[search] puolestaan haastaisi oikeuteen Apusen, poliitikot, Helsingin Sanomat ja Journalistiliiton. Ja Lehden kanssa.

3 vastausta aiheeseen “Apunen selvittäisi poliitikkojen poliittisen kannan”

Ehdotuksesta pelästyneenä Jussi Halla-aho (Suomen Sisu) liittyi pikapikaa Perussuomalaisiin. Lauantaina kaljakapakassa pikkuhönössä tehtyä päätöstä Jussi perusteli välittömästi paikalle saapuneelle satapäiselle toimittajalaumalle kertomalla ”Kokoomukseen yritin mutta kiintiörassukan paikka oli jo varattu”.

Kaikki totalitaristiset järjestelmät perustuvat yksilöiden rekisteröimiseen, jokaiselle oma numero ryhmälokerossa.
Ja kunkin lokeron puolesta puhuu vain yksi Johtaja: Katainen, Sinnemäki, Kiviniemi, Soini, Wallin, Urpilainen tai Journalistiliitto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansa haluaisi vähentää pakkosuomen opetusta kouluissa

(AISKHYLOS) Pakkosuomen opetuksesta kouluissa on tulossa yksi ensi kevään vaalien kuumimmista kysymyksistä. Monet asiantuntijat sekä kansalaiset eivät ymmärrä, miksi lapsille...

Close